Szolgáltatások

VPS szerver bérlés

Komolyabb teljesítményre van szüksége weboldalának, de nem ért a szerverekhez? A kezelt, menedzselt VPS szolgáltatás amit keres! Biztosítjuk a stabil, gyors technikai hátteret, karbantartjuk a szervert Ön helyett!

rotisoft figura novekedes narancs
rotisoft figura box sokoldalu narancs

Teljeskörű csomag

Egy teljeskörű csomag, hogy Önnek ne kelljen semmivel sem foglalkozni. A domain, tárhely, szövegezés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás és minden fontos feladat elkészül, gondoskodom róla, elintézem.

Optimalizálás, frissítés, javítás

Gyorsitas Ikon Rotisoft

Gyorsítás, sebesség optimalizálás

Szeretné, hogy honlapja gyorsan töltődjön be? El sem hinné, mennyit veszíthet csupán azon, ha honlapja pár másodperccel lassabb tölt be, mint a látogatói türelme. Segíthetek ezen!

A gyorsításról »
Seo Keresooptimalizalas Ikon Rotisoft

Keresőoptimalizálás, SEO

Kerüljön előrébb a Google találati listáján és vonzon több potenciális ügyfelet, vásárlót honlapjára. A SEO segítségével hosszútávon növelheti bevételeit!

SEO Részletek »
Frissites Karbantartas Ikon Rotisoft

Karbantartás, frissítés

Időről időre nem árt, ha karbantartást kap weboldalunk, webáruházunk, hiszen a frissítéssel fontos biztonsági javítások és új hasznos funkciókat kaphatunk.

Karbantartásról »
Javitas Virusmentesites Ikon Rotisoft

Javítás, vírus mentesítés

Feltörték honlapját vagy egy frissítés hibát okozott? Gyorsan, sürgős segítségre lenne szüksége? Vírusmentesítés és sürgős honlap javítások elvégzése.

Javítás részletek »

Szakmai auditok, elemzések

Keresooptimalizalas Seo Ikon Rotisoft

SEO, keresőoptimalizálás audit

Segítek megkeresni a honlapja, webáruháza legfontosabb hibáit, amik hátráltatják a ranglistán való előrejutásban és negatívan befolyásolják a SEO-t. Ingyenes tanácsadással!

Auditról »
Sebesseg Gyorsitas Ikon Rotisoft

Pagespeed, sebesség audit

Összeszedem pontról pontra, mik azok a tényezők, hibák, amik miatt a honlapja, webáruháza lassan tölt be és tanácsokkal is ellátom, hogy kerülheti ezeket el.

Bővebben »
Ux Webergonomia Ikon Rotisoft

UX & Webergonómia audit

Megkeresem azon hibákat a honlapján, amik megakadályozzák, hogy az igazán hatékony, sikeres és profitáló legyen és a végén dokumentáltan átadom, ajánlásokkal a javításra, módosításra.

Részletek »

Tartalom, design, oktatás

Szovegiras Tartalom Ikon Rotisoft

Szövegírás, Tartalom marketing

Egyszerűbb blogbejegyzésektől, akár teljes honlapok szakmai szövegezése is megoldható. Szakavatott, tapasztalt szövegírás akár alkalmi vagy rendszeres, folyamatos formában is.

Tartalommarketing »
Grafika Designe Ikon Rotisoft

UX/UI Design és arculat tervezés

A honlap, webáruház megjelenésének megtervezése és grafikai elkészítése, UI/UX elveit követve. Lássa pontosan, hogy miként is fog és kell kinézni a honlapjának, webáruházának!

Design készítésről »
Oktatas Kurzus Ikon Rotisoft

WordPress Oktatás, kurzus

Tanulja meg miként is lehet kihozni a honlapjából vagy webáruházából a legjobbat. Spóroljon időt és kérjen WordPress oktatást. Személyesen vagy távoktatás formájában is akár.

Oktatásról »
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.