Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim - weblapkeszites-szolgaltatas2-300x198

Honlap és Webáruház készítés

A honlapkészítéshez tartoznak azok a szolgáltatásaim, melyek segítségével Önnek egy új, tartalmakban gazdag, szép, modern weboldala lehet, mely hatékony és keresőbarát is egyben.


Szolgáltatásaim - marketing-szolgalatatas2-300x198

Marketing, Vevő szerzés

Marketing tapasztalataim segítségével növelheti meglévő vagy teljesen kiaknázhatja út weboldalát. Növelje bevételét, érjen el és vonzzon még több potenciális vásárlót!


Szolgáltatásaim - weboldal-javitas-optimalizasa-szolgaltatas2-300x198

Weboldal javítás, optimalizálás

Egy weboldalnak nem csak szépnek, de hatékonynak is kell lennie. Ahhoz, hogy minél jobban teljesítsen, optimalizálni szükséges és nem is feltétlen csak egyszer. Gyors, hatékony legyen!


Szolgáltatásaim - keresooptimalizalas-seo-szolgaltatas2-300x198

Keresőoptimalizálás, SEO

Kinek kell bemutatni a keresőoptimalizálást, hiszen mindenki egy előkelő helyezést szeretne a keresők találati listáján. Segíthetek elérni Önnek ezt, nem lehetetlen és nem is varázslat!


Szolgáltatásaim - grafika-webdesign-logo-arculat-szolgaltatas2-300x198

Grafika, Logo, Arculat

Egy cég, márka, brand igazi értékét az adja, hogy az emberek egy termékre ránézve felismerik annak gyártóját, tudják egyből mi van a csomagolásban. Az egyedi arculat és logótervezés fontos!

Szolgáltatásaim - wordpress-oktatas-tanacsadas-szolgaltatas2-300x198

WordPress oktatás, Tanácsadás

Ha szeretné jobban megismerni a WordPress rendszert és annak használatát, beállítási és bővítési lehetőségeit, keressen fel! Akár személyesen Budapesten vagy videó hívással is oktathatom!


Valami mást szeretne, egyedi kérése – kívánsága van?

Nyugodtan írja meg, kérdezni szabadon lehet, örömmel válaszolok a kérdésekre, kérésekre. Vannak olyan irányok, tapasztalatok, amiket nem jelöltem a fentiekben, de mivel szívesen bővítem a tudásom, így ha új dolgot kérne, szívesen utána nézek és beszélhetünk a lehetőségekről.

Több minden érdekli egyszerre? Éljen kedvezményes áraimmal!

Egy weboldal több részből áll, azonban duplán jól járhat nálam! Minél több részt, elemet tőlem rendel, annál nagyobb kedvezményt tudok nyújtani és annál jobb minőség/ár arányt tud Ön is elérni. Egyeztessen velem és megnézzük a lehetőségeket és kedvezményeket!