Rottenbacher Tamas profilkep

Üdvözlöm, Rottenbacher Tamás, senior WordPress és WooCommerce fejlesztő vagyok

18 éve foglalkozok honlapkészítéssel
18 éve SEO-val, keresőoptimalizációval
16 éve WordPress frontend fejlesztéssel
14 éve WordPress gyorsítással, optimalizálással
14 éve WordPress honlapok üzemeltetésével
9 éve foglalkozok online marketinggel, UX/UI grafika világával
8 éve WordPress Magyarország hivatalos csapatát erősítem
7 éve WooCommerce webáruház fejlesztéssel, webshopok üzemeltetésével
7 éve saját fizikai és felhő alapú szerverek üzemeltetésével, VPS-ekkel
6 éve WordPress Budapest MeetUp-okon rendszeresen előadásokat tartok
4 éve szervezem és előadok a hivatalos WordPress Budapest MeetUp-on

Az ember az egész mögött

1988-ban születtem, teljesen informatikus családban. Bár tanulmányaim nem informatikai irányban végeztem (környezetmérnök), mégis mindig az informatika volt a hobbim. Már gyerekkoromban is szerettem számítógépeket szerelni, molyolni, és egy gondra, akadályra kihívásként (nem pedig problémaként) tekinteni. Mindig felemelő a “Megvan a megoldás, és működik!” sikerélmény számomra. A szellemiség megmaradt, csak a hardverektől átfordult az internet irányába. Szeretek a forráskódban kutatni, folyamatosan csiszolni azt, amivel készülök.

Szeretem követni az újdonságokat, új dolgokat tanulni és figyelni az internet változását, felkészülni a jövőben érkező trendekre, irányokra. A kód írása számomra részben munka, részben önkifejezés, hobbi és elfoglaltság egyben. Igen, kicsit elvont a gondolkodásom e téren, de hát informatikus vagyok.

Rottenbacher Tamás
Rottenbacher Tamás
Senior WordPress és WooCommerce fejlesztő

Ahol cikkeimmel találkozhat

Dotorg Logotype Standard
partner thepitch
Partner WordPressmagyarorszag
Partner Piacesprofit
Partner Woopress
Partner Fbwpcsoport
Partner Tutorial 2
Partner Trustedwp 2
Partner Nyiltweb
partner wpbudapestmeetup

Közösségi tevékenységem, ‘WordPress’-es munkásságom

A WordPress rendszerével 16 éve kezdtem el ismerkedni, és hamar rájöttem, hogy milyen jól kezelhető és szerethető rendszerről van szó. Azóta számtalan neves és népszerű bővítmény fordítását készítettem el, és a mai napig is fordítók rendszeresen bővítményeket, alap WordPress-t vagy sablonokat. Tevékenységemmel a legtöbben a WordPress Magyarország, esetleg a hivatalos magyar nyelvű Hu.WordPress.Org oldalon vagy a TrustedWP oldalán találkozhatnak, mivel aktív szerkesztő, szakmai cikkíró és a TrustedWP alapítója, fő tartalom készítője vagyok. Ezen felül a Nyílt Web Alapítvány alapító tagja is vagyok, mely lényegében a magyarországi WordPress és WooCommerce támogatását végzi. A jelen már a tudás megosztásáról szól, nézzen csak be szakmai blogomba!

WordPress logo atlatszobg
rotisoft figura novekedes narancs

A kitűzött cél

A célom minőségi munkával, olyan weboldalak és webáruházak készítése, melyek ügyfeleim sikereihez hozzájárulnak és egyszeri befektetésként hosszútávú megoldást jelentenek. Ezáltal levenni a terhet ügyfeleim válláról, hogy weboldaluk, webáruházuk ne probléma, hanem hatékony, jól automatizált és hatékony legyen.

rotisoft figura lista narancs

A tapasztalatom

Az első honlapom 2006-ban készítettem. Azóta fejlesztem és képzem magam és figyelem azon változásokat, irányokat, melyek a design, fejlesztés és optimalizálás jövőjét meghatározzák. Mind keresőoptimalizálás, sebesség optimalizálás, üzemeltetés, online marketing és UX terén jelentős tapasztalattal rendelkezek, mellyel segíthetem sikereinek elérésében.

rotisoft figura lista narancs
rotisoft figura oklevel narancs

A hozzáállásom

Sok érdeklődőtől hallom, hogy az előző fejlesztő eltűnt, nem megfelelő minőségben adta át a munkát. Az általam meghatározott minőségi és hozzáállásbéli elvárásaim minden ügyfelem számára garantálható. Nincs eltűnés, elmaradó válasz vagy hitegetés. Korrekt és ügyfélbarát hozzáállásomról biztosíthatom.

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.