fb
Rottenbacher Tamas profilkep

Üdvözlöm, Rottenbacher Tamás, senior WordPress és WooCommerce fejlesztő vagyok

15 éve foglalkozok honlapkészítéssel
15 éve SEO-val, keresőoptimalizációval
13 éve WordPress frontend fejlesztéssel
11 éve WordPress gyorsítással, optimalizálással
11 éve WordPress honlapok üzemeltetésével
7 éve reszponzív oldalak fejlesztésével
6 éve foglalkozok online marketinggel
5 éve WordPress Magyarország hivatalos csapatát erősítem
4 éve WooCommerce webáruház fejlesztéssel, üzemeltetéssel,
3 éve WordPress Budapest MeetUp-okon rendszeresen előadásokat tartok
1 éve szervezem és előadok a hivatalos WordPress Budapest MeetUp-on

Az ember az egész mögött

1988-ban születtem, teljesen informatikus családban. Bár tanulmányaim nem informatikai irányban végeztem (környezetmérnök), mégis mindig az informatika volt a hobbim. Már gyerekkoromban is szerettem számítógépeket szerelni, molyolni, és egy gondra, akadályra kihívásként (nem pedig problémaként) tekinteni. Mindig felemelő a “Megvan a megoldás, és működik!” sikerélmény számomra. A szellemiség megmaradt, csak a hardverektől átfordult az internet irányába. Szeretek a forráskódban kutatni, folyamatosan csiszolni azt, amivel készülök.

Szeretem követni az újdonságokat, új dolgokat tanulni és figyelni az internet változását, felkészülni a jövőben érkező trendekre, irányokra. A kód írása számomra részben munka, részben önkifejezés, hobbi és elfoglaltság egyben. Igen, kicsit elvont a gondolkodásom e téren, de hát informatikus vagyok.

Rottenbacher Tamás
Rottenbacher Tamás
Senior WordPress és WooCommerce fejlesztő

Ahol cikkeimmel találkozhat

Partner WordPressmagyarorszag
Dotorg Logotype Standard
Partner Piacesprofit
Partner Woopress
Partner Trustedwp 2
Partner Fbwpcsoport
Partner Tutorial 2
Partner Nyiltweb

Közösségi tevékenységem, ‘WordPress’-es munkásságom

A WordPress rendszerével 13 éve kezdtem el ismerkedni, és hamar rájöttem, hogy milyen jól kezelhető és szerethető rendszerről van szó. Azóta számtalan neves és népszerű bővítmény fordítását készítettem el, és a mai napig is fordítók rendszeresen bővítményeket, alap WordPress-t vagy sablonokat. Tevékenységemmel a legtöbben a WordPress Magyarország, esetleg a hivatalos magyar nyelvű Hu.WordPress.Org oldalon vagy a TrustedWP oldalán találkozhatnak, mivel aktív szerkesztő, szakmai cikkíró és a TrustedWP alapítója, fő tartalom készítője vagyok. Ezen felül a Nyílt Web Alapítvány alapító tagja is vagyok, mely lényegében a magyarországi WordPress és WooCommerce támogatását végzi. A jelen már a tudás megosztásáról szól, nézzen csak be szakmai blogomba!

WordPress logo atlatszobg
rotisoft figura novekedes narancs

A kitűzött cél

A célom minőségi munkával, olyan weboldalak és webáruházak készítése, melyek ügyfeleim sikereihez hozzájárulnak és egyszeri befektetésként hosszútávú megoldást jelentenek. Ezáltal levenni a terhet ügyfeleim válláról, hogy weboldaluk, webáruházuk ne probléma legyen, hanem hatékony, jól automatizált gépezet legyen.

rotisoft figura lista narancs

A tapasztalatom

Az első honlapom 2006-ban készítettem. Azóta fejlesztem és képzem magam és figyelem azon változásokat, irányokat, melyek a design, fejlesztés és optimalizálás jövőjét meghatározzák. Mind keresőoptimalizálás, sebesség optimalizálás, üzemeltetés, online marketing és UX terén jelentős tapasztalattal rendelkezek, mellyes segíthetem sikereinek elérésében.

rotisoft figura lista narancs
rotisoft figura oklevel narancs

A hozzáállásom

Sok érdeklődőtől hallom, hogy az előző fejlesztő eltűnt, nem megfelelő minőségben adta át a munkát. Az általam meghatározott minőségi és hozzáállásbéli elvárásaim minden ügyfelem számára garantálható. Nincs eltűnés, elmaradó válasz vagy hitegetés. Korrekt és ügyfélbarát hozzáállásomról biztosíthatom.

rotisoft figura elorelatas tavcso narancs
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.