Hatékony, gyors honlap, weboldal készítés

Minőség, Megbízhatóság, Szakértelem

Weboldalkészítéssel foglalkozom, immáron 2006 óta. Tapasztalatom, tudásom fel tudom ajánlani, hogy egy olyan honlapja legyen, amely hatékony visszahozza az árát és építi az Ön cége, brand-je, terméke hírnevét. Ilyen honlapot szeretne?

rotisoft figura novekedes narancs

Milyen egy jó honlap?

reszponziv mobil szem rotisoft

Reszponzív

Napjainkban több száz, eltérő méretű kijelzőn kell egy honlapnak megfelelően megjelennie. A modern honlapkészítés egyik alapja a reszponzív, dinamikusan a kijelző méretéhez illeszkedő megjelenés.

villam grafikon novekvo rotisoft

Gyors

A gyors betöltés a látogatói élmény és a SEO, keresőoptimalizálás terén is fontos elem. Nem szabad, hogy pár másodpercnél tovább töltsön a honlapunk, még mobiltelefonon, mobilinternettel sem.

biztonsag lakat pipa rotisoft

Biztonságos

Egyre inkább halad az internet a látogatók adatainak biztonsága felé. Egy jó honlap megvédi a benne tárolt adatokat. Gondoljon csak bele, milyen negatívan hathat egy adatvédelmi botrány egy cégnek, brand-nek.

seo keresooptimalizalas grafikon rotisoft

Keresőbarát

A Google keresőóriás hatalmas forgalmat bonyolít le. Ha nem vagyunk a keresőben megtalálhatóak, az jelentős hátrányt jelent. Ezért alap követelmény, hogy modern, jó weboldal SEO barát, keresőoptimalizált legyen.

szemelyreszabott celzott celkereszt rotisoft

Célzott

A jó weboldal mindössze néhány célt szolgál. Ez lehet akár online jelenlét, szolgáltatás hirdetés, termék árusítás. Egy egy feladatra kell fókuszáljon egy weboldal. Így lesz igazán hatékony egy jó honlap.

szovegiras tartalom ceruza rotisoft

Tartalmas

A tartalom az, amiért a látogató érkezik. Amennyiben a szöveges és képi tartalmaknak egyértelműnek és értékesnek kell lennie. A tartalomnak kell alátámasztania, megerősíteni a honlap célját.

erzelem hatas arc rotisoft

Élményt biztosít

Egy modern weboldal alapja az UX. Egy jó honlapon szeret a látogató lenni. Élvezettel böngészi és közben több ízben is a honlap hat rá. Ha magas a felhasználói élmény, akkor a konverzió is hasonlóan magas lesz!

biztonsagos megbizhato pajzs pipa rotisoft

Törvényes

A szigorú adatvédelmi feltételeknek és az Európai Únió, továbbá a kormány által hozott törvényi előírásoknak, szabályozásnak minden honlapnak meg kell felelnie. Ennek hiányában bírságolható, megbüntethető a tulajdonos.

A rossz honlap ismérvei

  • Kevés, rossz minőségű tartalom: Sok weboldalnál gond, hogy nincs elég és értékes tartalom. Ez sem keresőoptimalizáció, sem marketing szemszögéből nem előnyös.
  • Lassan betöltő: Egy weboldal, ami 4 másodpercnél lassabban tölt be, az már is bajban van, mivel 2-3 másodperc után a látogatók akár 30%-a bezárja az oldalt és tovább megy.
  • Bonyolult, rendezetlen: A látogató kevés kattintással szeretné elérni a célját. Legyen az vásárlás, árajánlat, kapcsolat felvétel.
  • Rosszul célzott: Mind a hirdetéseknél, mind a honlapnál el lehet rontani. Eltérő elrendezés és tartalom szükséges a B2B és a B2C számára.
  • Nem egységes: Azon oldalak, melyeknél látszik a toldozás, foltozás, nem éppen a megbízható, stabil képet (érzést) keltenek.
rotisoft figura lefele narancs

Miben térek el más fejlesztőktől?

Minden megbízás szerződéskötés mellett indul el, melyben minden fontos részlet rögzítésre kerül és mindkét felet védi. Nincs mellébeszélés, ígérgetés, hanem rögzített módon, meghatározott határidők megadásával biztosítom, hogy valóban azt és akkora kapja meg, amiben megállapodtunk.

A legapróbb részletekig közösen megírt brief (leíró) dokumentum alapján készül a fejlesztés, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne és úgy is működjön. A munka mellé a szükséges dokumentumokat is biztosítom, hogy minden szükséges infó a jövőben bármikor a rendelkezésére álljon.

Az elkészült megbízás átadása után (és fejlesztés közben is) gyorsan, legjobb tudásomnak megfelelően válaszok a felmerülő kérdésekre. Így biztosan számíthat rám a jövőben is és nem lesz szükség új fejlesztő keresésére.

A szerződés rögzíti a megbízás díját és átadási határidejét. Így a díj nem emelkedik menet közben, nincsenek rejtett, további meglepetés kiadások. A határidőre garantáltan elkészül a munka, ellenkező esetben a végösszegből jelentős kedvezményt biztosítok!

18 éve foglalkozok honlap és webáruház készítéssel és ezen idő alatt több, a fejlesztéshez kapcsolódó szakterületre lett rálátásom, tapasztalatom a fejlesztés mellett. Így keresőoptimalizálás, online marketing, látogatói viselkedés (pszichológia), adatvédelem, felhasználói élmény (UX), hogy csak a fontosabbakat említsem.

A Referenciák menüpont alatt találhat jó néhány általam készített honlapot. Az elkészült munkákat megtekintheti, mindegyiknél a feladatok és elért eredményekről is informálódhat. Emelett bátran letesztelheti eme honlapomat is, akár SEO, akár sebesség mérő alkalmazásokkal!

Rottenbacher Tamás

Rottenbacher Tamás

Senior WordPress fejlesztő, üzemeltető, UX tanácsadó

A honlapkészítés helyes menete

beszed velemeny kommunikacio rotisoft

Ajánlatkérés

Kapcsolat felvétel
Sávos árajánlat
Részletek egyeztetése

szovegiras tartalom ceruza rotisoft

Dokumentálás

Részletes árajánlat
Brief dokumentum
Szerződés megkötése

dokumentacio karbantartas fogaskerek mappa rotisoft

Fejlesztés

Előleg rendezése
Fejlesztési szakasz
Primer tesztelés

reszponziv mobil szem rotisoft

Tesztelés

Felmerülő igények
Utolsó finomítások
Közös ellenőrzés

oktatas tananyag taulas rotisoft

Átadás

Díj rendezése
Átadás és költöztetés
Oktatás és tanácsadás

karbantartas fogaskerek mukodes rotisoft

Támogatás

Állapot monitorozás
Üzemeltetés vagy
karbantartás, frissítés

100
sikeres projekt
400
bögre kávé évente
1
órán belül

Munkáimról és rólam mondták

Honlapkészítés ár

Minden honlap célközönsége és a számukra szükséges igény egyedi. Ahhoz, hogy a legjobb megoldást biztosíthassam, először meg kell ismernem a fő problémát és/vagy a célközönséget, hogy kiválaszthassam a megfelelő megoldást és azt tudjam ajánlani, annak megvalósítására ajánlatot adni. Aki sablonos árakban gondolkodik, annak a megoldásai is hasonlóan sablonosak, az pedig nem az a minőség és az az irány, amit Én ügyfeleimnek nyújtok. Amit érdemes figyelembe venni, hogy minimálisan €390-tól, vagy 175.000 Ft-tól indul.

Rottenbacher Tamás

Éppen ezért nem tudok és nem is szeretnék “sablon” árakat megadni. Innkább az Ön igényeire koncentráló és azokat megoldó lehetőségekre adnék ajánlatot, a lenti űrlapon történő üzenetküldést követően.

Árajánlat kérés, Érdeklődés

1Adatok megadása
2Beküldés

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.