WordPress oktatás

Az általam készített, módosított, javított honlapokhoz tartok távoktatást is igény és megbeszélés szerint, hogy az elkészült rendszert bárki tudja kezelni. Célom, hogy a tulajdonos tudja szabadon bővíteni és formázni a tartalmat, nem kívánom függővé, kötötté tenni az ügyfeleim.  Így nem kényszerítem a megrendelőket, hogy anyagi ráfordítással végeztessék el velem a tartalmi változtatásokat, apróbb módosításokat, amiket akár saját maguk is meg tudnak csinálni.

Jelenleg csak meglévő ügyfeleim és honlap, webshop megrendelőimnek tudok WordPress oktatást biztosítani. Megértését köszönöm!

Ingyen WordPress oktatás?

Az ügyfeleim részére biztosítok ingyenes WordPress oktatást, elsődlegesen Skype-on, de igény szerint Budapesten személyes tanításra is lehetőség van, megbeszélés szerint. A személyes célom nem csak annyi, hogy az elkészült weboldalt átadjam, hanem megtanítsam az ügyfelem annak használatára. Kérdezhet bátran telefonon, Skype-on vagy email-ben, költségek és kötöttségek nélkül! Persze a telefonszámlát azért nem állom. : )

WordPress oktatás az alapoktól

A partnereim és ügyfeleim 99%-nál a tartalom teljes kezeléséhez elegendő egy pár órás alap oktatás is, mely után már magabiztosan és célorientáltan tudnak módosítani az elkészült WordPress weboldalon. Igény esetén a részletesebb, komolyabb beállításokat is magába foglaló WordPress oktatás is kérhető, ha van időnk rá és maximalisták vagyunk.

rotisoft figura lista narancs
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.