Egy rövid bevezető

Rottenbacher Tamas profilkep

Miként már jó ideje honlapkészítéssel foglalkozok, egy szint elérése után felmerült bennem a gondolat, hogy miként tudom a megszerzett tapasztalatom oly módon is hasznosítani, hogy az minél jobban segíthesse a pozitív ügyeket és az azokért küzdőket. Ezért is kezdtem neki közhasznú szervezetek számára szaskmai segítséget nyújtani és tapasztalatommal és technikai hátteremmel segíteni az jó ügyüket, céljaikat.

Rottenbacher Tamás

Hogyan segíthetek?

Ingyenes weblapkészítés, karbantartás

Közhasznú civil szervezetek, alapítványok és egyesületek számára ingyenesen tudok honlapot készíteni. Tényleg ingyen, költségek nélkül.

Ingyenes tárhely, szerver és email megoldások

Ingyenes nyújtok tárhelyet és levelező, email küldő megoldásokat a rászoruló szervezeteknek, így is segítve munkájukat.

A nyílt forráskodú WordPress támogatása, bővítése és népszerűsítése

WordPress nyílt forráskodú rendszerhez készítek fordításokat és bővítményeket, melyek ingyensen elérhetőek bárki számára.

Tanácsadás, Google szolgáltatások lehetőségének kiaknázása

Szívesen segítek eligazodni a Google alkalmazásai között, továbbá segítek miként használhatja ki a bennük rejlő lehetőségeket!

Környezetbarát, megújuló energiaforrás alkalmazása

Az általam nyújtott tárhely és szerver megoldásokat 100%-ban megújuló energia működteti, a környezettudatosság jegyében.

Rendszeres nyílt előadások a WordPress MeetUp-okon

A WordPress MeetUp Budapest keretein belül ingyenes előadásokat tartok, felhasználóknak és fejlesztőknek egyaránt.

Mi a menete?

0

Jelentkezzen és mutassa be a tevékenységüket, eddigi eredményeiket

0

Egyeztetünk a részletekről, elbírálom és elkezdünk közösen dolgozni

0

Elkészül az új honlap vagy átköltöztetem a tárhelyemre és ennyi, kész is

Ki jelentkezhet?

Bármely olyan szervezet, egyesület vagy alapítvány, mely igazoltan képes felmutatni közhasznú tevékenységet. Közhasznú tevékenységek skálája igen széles, ezért néhány példát szeretnék csak említeni: Állatmenhelyek, önkéntes tevékenységeket végzők, (szemétszedés, adományozás, étkeztetés, stb.) kis községek óvodái, iskolái, hátrányos helyzetűeket segítő alapítványok vagy környezetvédelemmel foglalkozó szervezetek. Persze ez a lista nagyon rövid, de csak példák, más közhasznú tevékenységet végző szervezeketek is támogathatok!

Minden elbírásálásom egyedi és csak olyan szervezeteknek kívánok segítséget nyújtani, amik céljaival egyetértek.

Ki NEM jelentkezhet?

Vannak azonban sajnos kizáró okok is. Ilyen például a politikai téma vagy olyan kapcsolat, komoly támogatói háttér megléte, illetve a jelentős értékű ingatlannal rendelkező és vallási irányultságú szervezetek, illetve melyek nem tudják igazolni a közhasznú tevékenységüket.

A most induló, ezért tevékenységüket még igazolni nem tudó szervezetek és alapítványok esetében nem kizáró ok, hogy nem tudják igazolni a közhasznúságukat. Ilyen esetben egy tervezett tervet kell megadniuk, milyen tevékenységeket terveznek megvalósítani.

Jelentkezés

1Adatok megadása
2Beküldés

Minden jelentkezés egyénileg kerül elbírásálásra és semmilyen kötelezettséggel sem jár egyik fél részéről sem, nem minősül ajánlattételnek.

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.