Hatékony webáruház készítés, mely eladja termékeit!

Webáruház készítés Önnek, vásárlóinak!

Weboldal és webáruház készítéssel foglalkozom 18 éve. Komoly tapasztalom van UX, látogató viselkedés, keresőoptimalizálás és webshop optimalizálás terén. Segítségemmel, szakértelmemmel olyan webáruháza lesz, mely eladja termékeit és növeli bevételeit!

Rotisoft Webaruhaz Keszites

Milyen egy jó webáruház?

biztonsag lakat pipa rotisoft
Biztonságos

A vásárlók a biztonságos, bizalmat sugárzó webáruházakból vásárolnak, ahol szemmel láthatóan foglalkoznak a biztonsággal.

konyv tapasztalat tudas rotisoft
Törvényes

Egy webáruháznak törvénynek és előírásnak kell megfelelnie. Ezen technikai kritériumokat szükséges ismernie a webáruház készítőnek.

szemelyreszabott celzott celkereszt rotisoft
Célzott

A jó webáruház a potenciális látogatókat, érdeklődőket szólítja meg. A perszóna kutatást követően érdemes átgondolni és tovább tervezni webshopunk irányát!

villam grafikon novekvo rotisoft
Gyors

A gyors betöltés a látogatói élmény és a SEO, keresőoptimalizálás terén is fontos. Nem szabad, hogy pár másodpercnél tovább töltsön a webáruházunk.

reszponziv mobil szem rotisoft
Modern, reszponzív

A vásárlók egyre nagyobb hányada már mobiltelefonról adja le a rendelést és ezt a jó megjelenés segíti, továbbá bizalmat is sugároz.

seo keresooptimalizalas grafikon rotisoft
SEO, keresőbarát

A SEO – keresőoptimalizálás – egy remek lehetőség, hogy így szerezhessen potenciális vásárlókat, érdeklődőket és megelőzheti a konkurenseit.

karbantartas fogaskerek mukodes rotisoft
Automatizált

A feladatok automatizálhatóak, amely időt spórol és növeli a hatékonyságot. Például számlázás, e-mail marketing, akciók időzítése, néhány pontot kiemelve.

erzelem hatas arc rotisoft
Felhasználói élményt nyújt

Minden lépésnek egyszerűnek, gyorsnak és logikusnak kell lennie, hogy a rendelés pozitív élmény legyen a vásárlónak is. Így mindkét fél nyer.

A rossz webáruház ismérvei

Az elmúlt 18 év alatt a leggyakrabban tapasztalt problémák összefoglalva.

rotisoft figura lefele narancs
  • Gyenge a felhasználói élményt nyújt: Gyakori, hogy a látogatók igényeit nem veszik figyelembe. Nehézkes a navigáció,  hiányosak az információk. Nem kapja meg azt a látogató amit szeretne.
  • Szabálytalan, törvényeknek nem megfelelő: Egy tudatos vásárló nézi a fontosabb menüpontokat, ellenőrizni az információkat. Ha már laikusként látja, biztosan nem fog vásárolni.
  • Lassú, nem stabil: Egy webáruház ha 4 másodpercnél lassabban tölt be, akkor bajban van. A látogatók akár 30%-a bezárja és máshonnan rendel. Ugyan így tesz, ha nem tölt be webáruházunk.
  • Információ szegény: A webáruháznál fontos, hogy jól megírt, célközönségnek szánt tartalmak legyenek elérhetőek. Termékleírást másolni végképp nem szabad, a látogatók utálják.
  • Bonyolult, rendezetlen: A látogató kevés kattintással szeretné elérni a célját ls a lehető legegyszerűbben, átláthatóan. Legyen az vásárlás, árajánlat, kapcsolat felvétel.
  • Rosszul célzott: Mind a hirdetéseknél, mind a webáruháznál el lehet rontani, hogy mely célközönséget szeretnénk megszólítani. Ha itt hiba van, akkor a többi elemnél hiába küzdünk.
  • Nem egységes: Azon webshopok, melyeknél látszik a toldozás, foltozás, nem éppen a megbízható, stabil képet (érzést) keltenek. Itt a leglátványosabbak a jelentősen eltérő képek, grafikák használata.

Miben térek el más fejlesztőktől?

Minden megbízás szerződéskötés mellett indul el, melyben minden fontos részlet rögzítésre kerül és mindkét felet védi. Nincs mellébeszélés, ígérgetés, hanem rögzített módon, meghatározott határidők megadásával biztosítom, hogy valóban azt és akkora kapja meg, amiben megállapodtunk.

A részletekbe menő, közösen megírt brief (leíró) dokumentum alapján készül a fejlesztés, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne és úgy is működjön. A munka mellé a szükséges dokumentumokat is biztosítom, hogy minden fontos infó a jövőben bármikor a rendelkezésére álljon.

Az elkészült megbízás átadása után (és fejlesztés közben is) gyorsan, legjobb tudásomnak megfelelően válaszok a felmerülő kérdésekre. Így biztosan számíthat rám a jövőben is és nem lesz szükség új fejlesztő keresésére.

A szerződés rögzíti a megbízás díját és átadási határidejét. Így a díj nem emelkedik menet közben, nincsenek rejtett, további meglepetés kiadások. A határidőre garantáltan elkészül a munka, az általam elvárt magas minőségben!

18 éve foglalkozok honlap és webáruház készítéssel és ezen idő alatt több, a fejlesztéshez kapcsolódó szakterületre lett rálátásom, tapasztalatom a fejlesztés mellett. Így keresőoptimalizálás, online marketing, látogatói viselkedés (pszichológia), adatvédelem, felhasználói élmény (UX), hogy csak a fontosabbakat említsem.

A Referenciák menüpont alatt találhat jó néhány általam készített honlapot. Az elkészült munkákat megtekintheti, mindegyiknél a feladatok és elért eredményekről is informálódhat. Emelett bátran letesztelheti eme honlapomat is, akár SEO, akár sebesség mérő alkalmazásokkal!

Rottenbacher Tamás

Rottenbacher Tamás
Senior WordPress fejlesztő,
üzemeltető, UX tanácsadó

A webáruház készítés menete

beszed velemeny kommunikacio rotisoft

Ajánlatkérés

Kapcsolat felvétel
Sávos árajánlat
Részletek egyeztetése

szovegiras tartalom ceruza rotisoft

Dokumentálás

Részletes árajánlat
Brief dokumentum
Szerződés megkötése

dokumentacio karbantartas fogaskerek mappa rotisoft

Fejlesztés

Előleg rendezése
Fejlesztési szakasz
Primer tesztelés

reszponziv mobil szem rotisoft

Tesztelés

Felmerülő igények
Utolsó finomítások
Közös ellenőrzés

oktatas tananyag taulas rotisoft

Átadás

Díj rendezése
Átadás és költöztetés
Oktatás és tanácsadás

karbantartas fogaskerek mukodes rotisoft

Támogatás

Állapot monitorozás
Üzemeltetés vagy
karbantartás, frissítés

100
sikeres projekt
400
bögre kávé évente
1
órán belül

Munkáimról és rólam mondták

Webáruház készítés ár

Minden webáruház célközönsége és a számukra szükséges igény egyedi. Ahhoz, hogy a legjobb megoldást biztosíthassam, először meg kell ismernem a fő problémát és/vagy a célközönséget, hogy kiválaszthassam a megfelelő megoldást és azt tudjam ajánlani, annak megvalósítására ajánlatot adni. Aki sablonos árakban gondolkodik, annak a megoldásai is hasonlóan sablonosak, az pedig nem az a minőség és az az irány, amit Én ügyfeleimnek nyújtok. Annyi információt tudok előzetesen adni, hogy €750 -tól vagy 315.000 Ft-tól indul a webáruház készítés a 16 éves tapasztalattal.

Rottenbacher Tamás

Éppen ezért nem tudok és nem is szeretnék „sablon” árakat megadni. Innkább az Ön  igényeire koncentráló és azokat megoldó lehetőségekre adnék ajánlatot.

Árajánlat kérés, Érdeklődés

1Adatok megadása
2Beküldés

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.