Feltárom mitől lassú a honlapja, webáruháza!

Az elfogadható betöltési sebesség 3 másodperc alatt kell legyen, különben jelentősen romlik a felhasználói élmény és a konverzió, hatékonyság. Segíthetek megtalálni, mitől lassú a honlapja!

rotisoft figura novekedes diagramm narancs kek
Rottenbacher Tamas profilkep

Miért engem bízzon meg?

Több mint 18 éve foglalkozok honlapkészítéssel. Ahogy egyre fontosabbá vált a sebesség, úgy egyre több időt fordítottam a tanulásra, önmagam fejlesztésére. Minden egyes projekt során csiszolom tudásom és tanulok valami újat. Mi bizonyítja, hogy tudom mi kell egy gyors honlaphoz? Tekintsem meg pár képet alább.

Rottenbacher Tamás
rotisoft figura ido ora narancs

Egy lassú honlappal bevételtől esik el, minden egyes nap!

Amennyiben honlapja több mint 4 másodpercnél hosszabban tölt be, bizonyíthatóan romlik a weboldala, webáruháza hatékonysága. A felhasználói élmény amennyiben rossz (túl lassú) a látogatók ahelyett, hogy konvertálnának, vásárolnának, a konkurencia honlapját fogják felkeresni.

Mit tartalmaz egy sebesség elemzés, pagespeed audit?

A sebesség elemzés, avagy pagespeed audit során egy általam, több mint 14 év tapasztalatából összeállított lista szerint elemzem, ellenőrzöm azon kritikus és számottevő pontokat, melyek a honlap betöltési sebességét befolyásolják. Ezen elemzés alatt minden olyan pontra kitérek, ami akár csak egy kicsit is lassíthat a honlapon, webáruházon.

Minden fontos információt rögzítek és egy komplett, javítási / megoldási ajánlásokat tartalmazó, kész dokumentumot adok át.

1 óra tanácsadás, konzultáció jár a sebesség elemzés szolgáltatáshoz!

Néhány részlet, mit is tartalmaz az audit. A teljes listám nem publikus, a fontosabb elemeket említem csak.

A szerver igen fontos tényező. A sebesség elemzés részeként megvizsgálom, hogy a szerver megfelelő állapotban van-e és teljesítménye is megfelelő-e.

Gyakori jelenség, hogy az adminban, vezérlőpultban futó háttérfolyamatok lassítják be honlapunkat, webáruházunkat, így ezen is érdemes vizsgálni.

Egy honlapnál a legkritikusabb a kezdőlap vagy a landing page sebessége. Azonban már csak SEO és UX miatt a többi aloldalra is fontos odafigyelni.

A terheléses teszt során azt szimulálom, hogy miként változik a honlap betöltési sebessége, ha megnövekedne a látogatók száma.

Core Web Vitals,

Legújabb Core Web Vitals méréssel

Az oldal sebesség tesztelésének, az auditnak fontos elemét képezi a Google által rangsorolási szempontnak számító Core Web Vitals értékek ellenőrzése és a gyengébb értékek okainak feltárása, megkeresése és bemutatása.

Mit nyerhet vele?

Az elemzés során feltárt hibák többsége könnyen javítható, orvosolható. Ezek javítását követően fokozatosan javulni fog a konverziós arány és SEO szempontból is javulhat a helyezése. Természetesen így bevétele is nő, így megtérülő befektetés egy ilyen elemzés.

rotisoft figura novekedes narancs

Pagespeed audit ár

Start audit

€125

51.900 Ft

domain, weboldal
5 Oldal (url)
45 perc konzultáció
Dokumentáció elkészítése
Tanácsadás a javításhoz

Extra audit

€179

75.900 Ft

domain, weboldal
10 Oldal (url)
45 perc konzultáció
Egyszeri, ingyenes cache beállítás
Dokumentáció elkészítése
Ingyenes tesztelés, saját szerveren
(Kiderítem mennyire gyorsítható weboldala)
Tanácsadás részletek javításához

rotisoft figura otlet narancs

INGYENESEN jár az audithoz

– Dokumentáció az auditról

– Gyorsításhoz 45 perces tanácsadás

– (Extra Audithoz) Saját host-olású teszt

– (Extra Audithoz) Cache bővítmény beállítás

Minden extra audit mellé biztosítok egy alkalommal cache plugin beállítást a teljesen ingyenes tanácsadás – konzultációt mellé, melyben az elemzésben foglalt információkat kifejtem és ezek javítására és a honlap hosszútávú fejlődéséhez tanácsokkal látom el.

Gyorsítok, optimalizálok is honlapokat, webáruházakat?

Természetesen igen, a sebesség audit során feltárt hiányosságok és hibák javítására kérhet az elemzést követően árajánlatot!

Sebesség audit kérése

1Adatok megadása
2Beküldés

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.