Letöltések

WordPress Budapest MeetUp előadásaim

A WordPress Budapest MeetUp egy rendezvénysorozat, ami WordPress felhasználóknak és fejlesztőknek egyaránt szól. Pár órában, rövid előadásokkal segítünk bemutatni az újdonságokat, lehetőségeket.

Classipress 3.5.x, apróhirdetési sablon magyar fordítása

A Classipress egy olyan sablon, melynek segítségével a WordPress blogunkból, weboldalunkból tudunk egy komplett apróhirdetéses oldalt készíteni. Ennek a (sajnos nem 100%-os) fordítása tölthető le.

Ultimate Member bővítmény frontend, publikus szövegek fordításai

Az Ultimate Member bővítménnyel egyedi regisztrációs űrlapot, jog – szerepkörökhöz kötött tartalmakat, felhasználók számára kezelhető profil adatlapot, taglistát hozhatunk létre. A fizetős kiegészítővel pedig tovább növelhetjük tudását. Alap + BBpress fordításait tartalmazza.

Frontend Publishing bővítmény publikus részek fordítása

A Frontend Publishing bővítmény segítségével regisztrált tagok (nem szerzők vagy szerkesztők) vagy akár vendégek is küldhetnek be tartalmat számunkra, amiket aztán vagy page vagy post formájában tárol el. Tehát cikk-, hírbeküldő bővítmény, ha röviden kell megfogalmazni.

Korábbi és egyéb rendszerekhez készült fordításaim nem elérhetőek, mivel már elavultak azok a rendszerek, kiegészítők, amikhez készültek. Továbbá azon fordításaim sem tölthetők le innen, amiknél csak kisebb részeket fordítottam.