WordPress javítás és vírusmentesítés

A rosszul felépített és elhanyagolt WordPress honlapok gyakran támadók áldozatául járnak és feltörik, kártékony vírusos kóddal fertőzik. Ennek helyreállítása tapasztalt szakértőt igényel. A nem megfelelően előkészített WordPress (és/vagy bővítmény) frissítés is komoly gondokat okozhat és gyors, megbízható javítást igényelhet.

Feltoresvedelem Virustalanitas Rotisoft Pajzs Veszely Javitas2
Rottenbacher Tamas profilkep

Rottenbacher Tamás
Senior WordPress fejlesztő
és üzemeltető

Vállalkozóként pontosan tudom milyen érzés az, amikor weboldalunk áll és gyakorlatilag a reklámkampányok, hirdetések csak égetik a pénzünk. Sok ilyen történettel lehet találkozni szakmai csoportokban. Gyakoriak az ilyen terű megkeresések is, amikor minél gyorsabban menteni kell a menthetőt. Ilyen esetekre tudom tapasztalatom és szakértelmem felkínálni, hogy minél hamarabb helyreálljon honlapja, webáruháza.

Rottenbacher Tamás

Miért is nagy gond, ha vírusos honlapunk vagy ha feltörték?

A vírus jelenlétét a Google észreveszi és a honlapunk teljesen törölheti a keresőből. A böngészők figyelmeztető szöveget jelenítenek meg a látogatóinknak, továbbá a Facebook-on való megosztás is tiltásra kerülhet. A hirdetések letiltásra kerülnek. Így ott marad a honlap, aminek nulla látogatója, nulla bevétele lesz, miközben minden percben rombolja a tulajdonos hírnevét, brand-jét. Arról ne is beszéljünk, hogy érzékeny ügyféladatokat is ellophatnak így a támadók, vagy akár a vásárlóinkat a konkurencia honlapjára, webáruházába irányíthatják. Minden perc számít ilyenkor.

Vírusmentesítés, honlap helyreállítás

Több mint 16 év alatt nagyon sok feltört és megfertőzött honlappal találkoztam, amiknek a helyreállítására, vírusmentesítésére felkértek. Ezek többségénél az elmaradt karbantartás és frissítés volt a leggyakoribb ok, amiért sikeresen bejutottak és megfertőzték a tulajdonos honlapját, webáruházát. Segíthetek, hogy újra biztonságos és profitáló legyen az online jelenléte!

rotisoft figura laptop narancs
rotisoft figura box sokoldalu narancs

Mit tartalmaz egy javítás?

Egy (vagy több) előre meghatározott hiba javítása, megoldás megvalósítása, hogy a hiba ne okozzon jelentős fennakadást és pénztkiesést, az elérhető legrövidebb határidővel. A javítás során a honlap további fő funkciói is tesztelésre kerülnek, hogy még biztosabb lehessen honlapja vagy webáruháza megfelelő működésében.

WordPress logo atlatszo

WordPress javítás, vírusmentesítés

€179 -tól

75.900 Ft-tól

Ide tartoznak a blogok, a onepage-, landing- és céges weboldalak.

WooCommerce Logo Rotisoft

WooCommerce javítás, vírusmentesítés

€290 -tól

120.900 Ft-tól

WooCommerce  webáruházak, webshopok javítása, vírusmentesítése.

Kérdezzen, kérjen ajánlatot

1Adatok megadása
2Beküldés

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.