WordPress Hosting SzerverA megfelelő hosting, tárhelyszolgáltató megválasztása kritikus fontosságú. Ha nem megfelelő a tárhely, akkor sokkal lassabb, kevésbé biztonságos, akadozó elérhetőségű lesz weboldalunk, webáruházunk. Érdemes utána járni a WordPress tárhely választásnak.

Sajnos az egyik leggyakoribb hiba, hogy túl olcsó és ehhez szorosan kapcsolódóan gyenge minőségű tárhelyet választanak sokan WordPress honlapjuk számára.


Melyik a jó WordPress tárhely?

Temérdek hazai tárhelyszolgáltató közül lehet választani. Több mint 12 és tapasztalatából azt kell mondanom, mindössze egy maroknyi az a tárhelyszolgáltató, akiket mernék ajánlani. A hazai piac igen árérzékeny és rengeteg a nagyon olcsó tárhely, amik lassúak, nem biztonságosak és gyakran küzdenek hibával.

Honnan tudom, hogy jó-e a tárhelyszolgáltatóm?

Egyfelől ellenőrizni kell (vagy megkérdezni tőle), hogy a WordPress tárhelyigény biztosított-e. Aztán van még sok szempont, melyeket a TrustedWP WordPress tárhely választás cikke taglal részletesen.

Kínálok-e tárhelyszolgáltatást?

Én egy komplexebb és jobb megoldást, a WordPress üzemeltetést kínálom és ajánlom. Önnáló WordPress tárhely értékesítéssel nem foglalkozom.

Melyik a leggyorsabb, SSD WordPress tárhely?

Az, hogy egy tárhely SSD-s vagy nem, nem a legfontosabb kérdés. Egy hosting sebessége akkor mérhető le megfelelően, ha tesztidőszakot kérünk és a honlapunk teszteljük rajta.

Mekkora tárhelyet válasszak?

Egy általános WordPress honlap számára egy 1 vagy 2 GB-os tárhely elegendő. Persze sok tényező játszik szerepet. (pl. levelezés mérete, mennyi kép lesz feltöltve, milyen minőségű a használt sablon, téma és még sorolni lehetne)

Kapcsolódó cikkek:

Tovább gyorsul, jön a php 7.3-as verziója 900 460 Rottenbacher Tamás
Milyen tárhelyet válasszak? Tanácsok, segédlet 698 400 Rottenbacher Tamás
A WordPress tárhely igénye 698 400 Rottenbacher Tamás