WooCommerce Magyar Közösség és Woo kézikönyv fordítás

WooCommerce Magyar Közösség és Woo kézikönyv fordítás

WooCommerce Magyar Közösség és Woo kézikönyv fordítás 900 337 Rottenbacher Tamás
Aki figyelemmel kíséri a hazai wordpress-es és WooCommerce-es híreket, csoportokat, bizonyára már értesült több fontos információról. Ezeket most szeretném itt is bemutatni nektek. Az első, hogy a WordPress Magyarországot a továbbiakban a Nyílt Web Alapítvány fogja tovább vinni. A Wphu.org oldal kicsit megváltozott külsőleg, belsőleg pedig jelentős fejlesztések történtek. Továbbá elindult nem rég egy gyűjtés, a Nyílt Web alapítvány keretein belül, aminek a célja egy Magyar nyelvű, WooCommerce felhasználói kézikönyv összeállítása, lefordítása a célja.

Az angol, hivatalos WooCommerce dokumentáció alapján már össze is lett állítva az angol verziója, ennek a fordítására a megfelelő személy is már megvan, csak a fordításhoz szükséges pénz hiányzik. Ehhez itt tudtok segíteni és támogatni. Továbbá elindult egy új weboldal is, aminek a célja a hazai WooCommerce közösség igényeinek kiszolgálása. Fórum, ahol kérdezhettek, webshopokat érintő hírek, változások, továbbá hasznos praktikák, bővítmény bemutatók és fordítások várhatóak a WooPress.hu honlapján. Ez a bejegyzés most csak ilyen kis rövid, de úgy érzem, érdemes ezekről tudnotok.

Rottenbacher Tamás

2006 óta foglalkozok weboldal készítéssel és 2007 óta keresőoptimalizációval. WordPress honlapokat 2008 óta készítek. Ha kérdezne írjon hozzászólást vagy email-t a "Kapcsolat" menüpontban.

Közösségi profiljaim:

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.