WordPress Hosting SzerverA megfelelő WordPress hosting kiválasztása körültekintést és tervezést igényel. Aki az ár alapján dönt, ne számítson sok jóra. Egy jó tárhely, hosting meghálálja a választást és remek alapot biztosít honlapunknak.

Ha egy túl olcsó, vacak hosting céget választunk, akkor WordPress  honlapunk lassú lesz, könnyebben támadható és gyakran elérhetetlen lesz. Így nem érdemes a WordPress hostingon spórolni.


Mi az a hosting?

Lényegében véve a tárhelyszolgáltató, vagy VPS, szerver szolgáltató. Ez biztosítja a honlap elérhetőségét a fájlok és adatbázisok tekintetében.

Mi a speciális WordPress hosting?

Egy olyan hosting, melynél a beállítások kifejezetten a WordPress optimális körülményeit biztosítják. Ez lehet csak tárhely vagy lehet WordPress üzemeltetés.

Mitől jó egy WordPress hosting?

Egy minőségi, jó hosting esetében magas a rendelkezésre állás, az átlagosnál magasabb a biztonság, rendelkezik teljesítmény tartalékkal és gyors a szerver, mely kellően karban van tartva és hozzáértő szakemberek kezelik.

Webáruháznak milyen hosting megoldás ajánlott?

Amikor egy webáruházban megugrik a termékek, látogatók vagy bővítmények száma, akkor érdemes szintet lépni. Erre tökéletesen alkalmas a WordPress VPS bérlés. Ezek olyan VPS-ek, melyek beállításai és paraméterei a WordPress és WooCommerce igényeihez igazítottak.

Kapcsolódó cikkek:

Alap és ideális tárhely beállítások WordPress honlaphoz 900 598 Rottenbacher Tamás
Miért telik be a tárhelyem? 5+1 tanácsom hogyan előzd meg! 100 100 Rottenbacher Tamás
Egy tárhely ára: Hogy kerüld el a túl olcsó tárhely átkát? 900 600 Rottenbacher Tamás
Milyen tárhelyet válasszak? Tanácsok, információk 900 506 Rottenbacher Tamás
A WordPress követelmények, tárhely igénye (2024) 698 400 Rottenbacher Tamás