WordPress: WP-PostViews 1.65 fordítás

WordPress: WP-PostViews 1.65 fordítás

WordPress: WP-PostViews 1.65 fordítás 900 500 Rottenbacher Tamás

Az egyik legnépszerűbb WordPress bővítmény fejlesztő, LasterChan egyik műve került most fordításra. A SEO, az az keresőoptimalizálás egyik alapja, hogy ismerjük: Mire, milyen témára van igénye a látogatóinknak? Aki üzemeltet egy témakörben egy blogot, azoknak most kicsit megkönnyítenénk a dolgát. Ezzel a bővítménnyel mérhetjük, hogy melyik bejegyzésünk, oldalunk volt a legnézettebb. Így az első 10-20 helyezett pontos témáját érdemes részletesebben kidolgoznunk és  jobban belemerülni, hiszen ezekre biztosan lesz igény. Így pedig új látogatókat szerezhetünk, míg a régi visszatérő személyeket még jobban magunkhoz köthetjük.

Bővítmény leírása:

Fontos, hogy megtudjuk, mely tartalmat keresik leginkább a weboldalunkon. Ha ezzel a bővítménnyel nyomon követjük, hogy melyek a leglátogatottabb tartalmak, könnyebben haladhatunk tovább és építhetjük, fejleszthetjük a tartalmat és ezzel növelhetjük a látogatottságot és bevételünket.

A bővítménnyel admin felületen és látogatói felületen is megjeleníthetjük az eredményeket. Admin felületen még listázhatjuk is a bejegyzéseket, oldalakat +/- népszerűség szerint.

Fordítás telepítése

A letöltött wp-postviews-hu_HU.mo fájlt FTP-n keresztül tölcsd fel a tárhelyeden, a ../wp-content/plugins/wp-postviews/ mappába. Ügyelj, hogy ne változtasd meg a fájl nevét. A magyar nyelvi fájl akkor aktiválódik, ha a WordPress admin felületén a weboldal nyelvének a Magyar/Hungarian van megadva.

A bővítmény többféle mérést is lehetővé tesz:

  • Minden látogató (Robotok, vendégek és belépett tagok együttesen.)
  • Látogatók és belépett tagok.
  • Csak belépett felhazsnálók.

Verzió: 1.65

Letöltés a WP hivatalos oldaláról.

Forrás:

Rottenbacher Tamás

2006 óta foglalkozok weboldal készítéssel és 2007 óta keresőoptimalizációval. WordPress honlapokat 2008 óta készítek. Ha kérdezne írjon hozzászólást vagy email-t a "Kapcsolat" menüpontban.

Közösségi profiljaim:

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.