Megjelent a WooCommerce gyári Google Shopping / Ads bővítménye!

Megjelent a WooCommerce gyári Google Shopping / Ads bővítménye!

Megjelent a WooCommerce gyári Google Shopping / Ads bővítménye! 900 471 Rottenbacher Tamás
Már itt volt az ideje, így nagy örömmel fogadjuk a WooCommerce készítőinek legújabb webshop bővítményét, mely segítségével a WooCommerce webáruházunk köthetjük össze a Google Shopping, Google Ads rendszerével és így automatizálható a termékek információinak átvitele.

google listing

Miként jó néhány webáruházat üzemeltetek, újakat készítek, az utóbbi évben egyik alap igény szokott lenni ezek terén, hogy a Woo rendszere össze legyen kötve a Google hirdetési rendszerével. Ezt eddig (úgymond) külsős fél által készített megoldással adtam hozzá a rendszerhez, az elvárt funkcióktól függően kiválasztva.

Ez az új, (nevezhetjük úgy is, mint) hivatalos Google Shopping bővítmény a külsős (más bővítmény fejlesztőkre gondolok itt) megoldások helyett nagyon jó alternatívát nyújthat. Tekintettel arra, hogy ezt ugyan azok készítik, akik a WooCommerce alapját, így a kompatibilitás garantált. Arról nem is beszélve, hogy a frissítések vagy egyidőben vagy rövid távon megérkeznek, így nem kell attól tartanunk, hogy Woo frissítést követően sokáig nem működik a Google Shopping feed és ezáltal ledobna minket az Ads rendszere. Ami hab a tortán, hogy ingyenesen elérhető a hivatalos weboldalról. Link: WooCommerce Google Shopping/Ads bővítmény

Rottenbacher Tamás

2006 óta foglalkozok weboldal készítéssel és 2007 óta keresőoptimalizációval. WordPress honlapokat 2008 óta készítek. Ha kérdezne írjon hozzászólást vagy email-t a "Kapcsolat" menüpontban.

Közösségi profiljaim:

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.