Megújult és bővült a Pingdom, a honlap sebesség mérő szolgáltatás

Megújult és bővült a Pingdom, a honlap sebesség mérő szolgáltatás

Megújult és bővült a Pingdom, a honlap sebesség mérő szolgáltatás 900 311 Rottenbacher Tamás
Sokaknak cseng ismerősen a Pingdom név. Főleg szakmai berkeken belül ismert és általánosságban véve egy elismert és népszerű szolgáltatás tartozik hozzá, mégpedig a honlap sebességének mérése. A szakma nagy része egyetért abban, hogy a többi népszerűbb sebességmérő közül a Pingdom Tools adja vissza leginkább a reális értékeket. Most ezen értékek immáron még pontosabbak és precízebbek!

A külseje is kis ráncfelvarráson esett át, egy kellemes kis flat vonalat kapott, de ez nem is fontos. Ami számunkra fontos újdonság, az az európai tesztek indulópontjainak változása, még részletesebben: A svédországi szerver megszűnt, helyette pedig lett egy új Londonban és egy Frankfurtban. Így a németországi még pontosabb adatokat tud szolgáltatni, miként közelebb helyezkedik el. Kismértékben a kiértékelő felület is megváltozott, de nem gyökeresen. Most csak egy ilyen rövid kis bejegyzés ez, de sokak számára fontos információ lehet!

 

Rottenbacher Tamás

2006 óta foglalkozok weboldal készítéssel és 2007 óta keresőoptimalizációval. WordPress honlapokat 2008 óta készítek. Ha kérdezne írjon hozzászólást vagy email-t a "Kapcsolat" menüpontban.

Közösségi profiljaim:

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.