Ultimate Member magyarosítás, fordítás

Ultimate Member magyarosítás, fordítás

Ultimate Member magyarosítás, fordítás 900 291 Rottenbacher Tamás
Az Ultimate Member bővítmény segítségével a weboldalunk általunk meghatározott oldalán (nem a gyári wordpress-es) tudnak regisztrálni, belépni. Továbbá a tagok képesek profil adatlapot létrehozni, aminek elemei szabadon határozhatjuk meg. Hab a tortán, hogy képes tartalmakat jogosultsági szinthez kötni és a gyári admin felületet elérhetetlenné tenni a normál tagoknak. Fizetős kiegészítőivel pedig további funkciókkal ruházható fel.

Telepítése

A ultimatemember-hu_HU.mo és ultimatemember-hu_HU.po fájlokat másoljuk a wp-content/languages/plugins/ mappájába. Ügyeljünk, hogy a fájl neve ne (kis- és nagybetűk SE) változzanak.

Fordítás állapota:

Jelenleg a bővítmény külső, publikus (tagok által) látható részek kerültek lefordításra, az admin felület még várat magára.

 

Ultimate Member – BBpress kiegészítő fordítása

A csomagban megtalálható az Ultimate Member egyik fizetős kiegészítőjének a fordítása. A telepítés a fent leírt módon kell történjen.

 

Letölteni innen tudjátok. Kellemes szórakozást hozzá!

Rottenbacher Tamás

2006 óta foglalkozok weboldal készítéssel és 2007 óta keresőoptimalizációval. WordPress honlapokat 2008 óta készítek. Ha kérdezne írjon hozzászólást vagy email-t a "Kapcsolat" menüpontban.

Közösségi profiljaim:

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.