Megjelent a WordPress 3.5

Megjelent a WordPress 3.5

Megjelent a WordPress 3.5 150 150 Rottenbacher Tamás

Hosszas fejlesztés eredményeképpen, a mai naptól elérhető a WordPress 3.5 -ös verziója! A hazai nyelvezetet a Wphu.org csapata gyorsan elkészített, a fejlesztés során egyből fordították folyamatosan az új részeket. Apropó új. A 3.5-ös verzió esetében több újdonsággal is számolhatunk. Az egyik újdonság, az admin felület szépítése. Nos, ebből a többség sokat nem fog észrevenni, mivel annyi történt, hogy mobilról, táblagépről és egyéb új készülékekről élesebben jelennek meg a 3.5-től az admin felület elemei.

Ami már számunkra is érdekes és jól észrevehető, az a média tár megújulása és a különféle kiegészítő scriptek frissítése. (Például a tartalom szerkesztő TinyMice frissítése.) Plusz az új alapértelmezett sablon, a Twenty Twelve. Az új téma még jobb megjelenést biztosít a mobiltelefonokon, tablet-eken. (Az admin mellett itt is kiemelt szempontot kapott.) A sablonnal mi már dolgoztunk is, készültek már egyedi oldalak az átalakításával. Könnyen, jól dolgozható megjelenés, örömmel köszöntjük a WordPress világában!

A 3.5 és a bővítmények köszönik jól megvannak egymással. Mivel nem tigrisbukfenccel ugrottunk előre, hanem biztos két lábbal történő kisebb ugrást hajtottunk végre, így az alaprendszer nem sokat változott. Inkább csak hibajavításra, mobil és táblagép kompatibilitás fokozása és a képkezelő galéria megújítása volt a cél.

Tanácsunk a WordPress 3.5 mellé

Mindenképpen érdemes frissíteni az új verzióra! A változások pontos listája: WordPress Codex: 3.5

Végül pedig pár kép az újdonságokról:

wp-35-tinimyce

wp-35-ujgaleria

Rottenbacher Tamás

2006 óta foglalkozok weboldal készítéssel és 2007 óta keresőoptimalizációval. WordPress honlapokat 2008 óta készítek. Ha kérdezne írjon hozzászólást vagy email-t a "Kapcsolat" menüpontban.

Közösségi profiljaim:

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.