phpBB: Post Models 1.0.4a honosítás

phpBB: Post Models 1.0.4a honosítás

phpBB: Post Models 1.0.4a honosítás 900 340 Rottenbacher Tamás

A minap egy régebbi fordításunk ellenőriztünk, ami a phpBB fórum rendszeréhez készült Post Models modifikáció része. A telepítésével a phpBB fórumunkba a hozzászólásba könnyen tudunk beilleszteni egy előre, általunk megcsinált vázlatot, sablont. Így például filmeknél vagy egyes termékeknél lehet egy szinte „kitöltendő” formát csinálni, hogy minden fontos információt megadjon a hozzászólás írója. A fordításunk már több éve alap része a modifikációnak, azonban eddig nem volt elérhető oldalunkon, most már azonban újra szabadon letölthető!

Ez a modifikáció 3 jogosultsági szintet támogat: Az egyik, a felhasználóknak szánt amit minden regisztrált tag használhat. Van moderátori szint is, amit adminisztrátorok és moderátorok használhatnak csak. Továbbá van a csak adminoknak megjelenő szint.

Letöltés tartalma:

  • A mod 1.0.4a verziója
  • Honosítás az adminisztrációs és a felhasználói felületre
  • Telepítő információinak fordítása (Ami a modifikációt érinti.)

Információ:

  • Minimális phpBB verzió: 3.0.2
  • Ajánlott: +3.07pl1

Amennyiben már feltelepítetted és csak a fordítást szeretnéd hozzáadni, akkor a root\language\hu\mods -ban lévő fájlokat csak felmásolnod a tárhelyedre, azonos mappába.

Letöltés:

A letöltés már nem elérhető, mivel nem támogatott a 3.0.x -es phpBB verzió és így ez a bővítmény sem.

Képeken a fordítás:

A mod eredeti letöltését és további képeket, információkat itt találhattok: phpbb.com – Post Models mod

FONTOS! Mielőtt telepítenénk a modifikációt, ellenőrizzük a fenti linken, hogy van-e újabb, frissebb verzió! Ha igen, akkor mindenféleképpen az újabbat telepítsük!

Rottenbacher Tamás

2006 óta foglalkozok weboldal készítéssel és 2007 óta keresőoptimalizációval. WordPress honlapokat 2008 óta készítek. Ha kérdezne írjon hozzászólást vagy email-t a "Kapcsolat" menüpontban.

Közösségi profiljaim:

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.