A minap egy régebbi fordításunk ellenőriztünk, ami a phpBB fórum rendszeréhez készült Post Models modifikáció része. A telepítésével a phpBB fórumunkba a hozzászólásba könnyen tudunk beilleszteni egy előre, általunk megcsinált vázlatot, sablont. Így például filmeknél vagy egyes termékeknél lehet egy szinte “kitöltendő” formát csinálni, hogy minden fontos információt megadjon a hozzászólás írója. A fordításunk már több éve alap része a modifikációnak, azonban eddig nem volt elérhető oldalunkon, most már azonban újra szabadon letölthető!

Ez a modifikáció 3 jogosultsági szintet támogat: Az egyik, a felhasználóknak szánt amit minden regisztrált tag használhat. Van moderátori szint is, amit adminisztrátorok és moderátorok használhatnak csak. Továbbá van a csak adminoknak megjelenő szint.

Letöltés tartalma:

  • A mod 1.0.4a verziója
  • Honosítás az adminisztrációs és a felhasználói felületre
  • Telepítő információinak fordítása (Ami a modifikációt érinti.)

Információ:

  • Minimális phpBB verzió: 3.0.2
  • Ajánlott: +3.07pl1

Amennyiben már feltelepítetted és csak a fordítást szeretnéd hozzáadni, akkor a root\language\hu\mods -ban lévő fájlokat csak felmásolnod a tárhelyedre, azonos mappába.

Letöltés:

A letöltés már nem elérhető, mivel nem támogatott a 3.0.x -es phpBB verzió és így ez a bővítmény sem.

Képeken a fordítás:

A mod eredeti letöltését és további képeket, információkat itt találhattok: phpbb.com – Post Models mod

FONTOS! Mielőtt telepítenénk a modifikációt, ellenőrizzük a fenti linken, hogy van-e újabb, frissebb verzió! Ha igen, akkor mindenféleképpen az újabbat telepítsük!