Tapasztalatom, tudásom

Tapasztalatom és tudásom fokozatosan szereztem és soha sem jelenthetem ki, hogy már eleget tudok. Szeretem bővíteni a tudásom és ügyelek a tapasztalataim minél jelentősebb növelésére. Minden hiba végül is egy lehetőség, hogy tanuljunk és jobbá válhassunk. Az alábbi részben többet tudhat meg, hogy a fő 3 irányzatból, melyek érdekelnek és mikkel foglalkozom, milyen szintű tudásom, tapasztalatom tudom Önnek felajánlani.

 

Honlap, Weboldal készítés

Tapasztalatom, tudásom - honlap-keszites-150x150 Első weboldalam, 2006-ben készítettem, még saját, gyermeteg célra. Hasznos programok letöltési lehetőségét biztosítottam, hiába volt már számtalan ilyen témájú weblap. Azóta nagyot változott az internet és a weblapok is, szinte teljesen. Honlapkészítésem korai szakaszában az alap css és html kódokkal ismerkedtem, majd a változásokat követve sajátítottam el a Css 3-at és a Html5-öt, utóbbit könyvekből szerezhető tudással is kiegészítettem és alkalmaztam. WordPress rendszer és php ismereteim folyamatosan növelem, mindig egy – egy feladat új lecke is egyben. Folyamatosan figyelem a változásokat és nyomon követem a “nagyok” munkáit, külföldi oldalak által mutatott trendeket.

Így elmondható, hogy 2006 óta folyamatos és naprakész honlapkészítési tapasztalattal rendelkezem.

 

Keresőoptimalizálás, SEO

Tapasztalatom, tudásom - marketing-vevoszerzes-150x150 Ahogy elkészítettem első honlapom, rá kellett döbbennem, hogy forgalom, látogatók nélkül semmit nem ér egy honlap. Így hát elkezdtem a seo, keresőoptimalizálás terén is ismereteket szerezni 2006 végén. A keresőoptimalizálás egy olyan ág, amihez szükséges a tapasztalat, így komolyabb eredményeket 2008 elején értem el, hobbi weboldalaim optimalizálásával. A seo akkor még nagyon más cipőben járt. Azóta nem csak a hírekből lehet tudni, hogy a keresőoptimalizálás teljesen más lábakon áll már. Mivel folyamatosan foglalkoztam a seo-val, nyomon követtem eredményeket amiket elértem, figyeltem a statisztikákat, így jelentős tapasztalatom gyűlt, hogy milyen lépésekre, hogyan reagál a kereső. Ez kulcsfontosságú, ha a keresők találati listáján jó helyezést szeretnénk elérni.

SEO, Keresőoptimalizációs tapasztalatom 2007 óta bővül aktívan, mely segítségére lehet!

 

Marketing, Webergonómia, Analytika

Tapasztalatom, tudásom - kedvezo-aron-weblap-150x150 A webergonómiával nem sokkal a keresőoptimalizálás után kezdtem el foglalkozni, 2008-tól követemen nyomon a látogatók viselkedését. Megismerkedtem a Google Analytics programmal bizonyos szinten, mely kellően pontos adatokat biztosít a látogatók viselkedési, kattintási szokásainak megfigyeléséhez. A marketinggel 2014-ben kezdtem el ismerkedni, majd 2015-ben már egy marketing cég weboldal készítőjeként dolgoztam és igen sok ismeretet szereztem itt. Könyvekből (online és nyomtatottból egyaránt) és marketing előadásokból, expo-kon bővítettem tudásom, mely téren jelenleg is, 2016-ban is aktívan folytatom az ismereteim bővítését.

Webergóniával 2008 óta, analítikával 2009 óta, míg marketinggel 2014 óta foglalkozom és bővítem tudásom, tapasztalatom.