Tapasztalataim

Röviden összefoglalva, szakterületekre lebontva
rotisoft figura laptop narancs

Honlap és webáruház készítés

Első weboldalam, 2006-ban készítettem, még saját, gyakorló céllal. Azóta nagyot változott az internet és a weblapok világa is. Honlapkészítésem korai szakaszában CSS és HTML kódokkal ismerkedtem, majd a változásokat követve sajátítottam el a CSS3-at és a HTML5-ös kódokat. A WordPress rendszer és PHP ismereteim folyamatosan bővítem. Gyakran egy feladat új lecke is egyben. Első saját WordPress bővítményeim 2012-13 között fejlesztettem. Így az több mint 15 évnyi, folyamatosan bővülő és naprakész, aktív honlapkészítés tudással, tapasztalattal rendelkezem és segíthetem Önt egy minőségi, hatékony honlap vagy webáruház eléréséhez.

Keresőoptimalizálás, SEO

Ahogy elkészítettem első honlapom, rá kellett döbbennem, hogy forgalom, látogatók nélkül semmit nem ér egy honlap. Így hát elkezdtem a SEO, keresőoptimalizálás terén is ismereteket szerezni 2006-ban. A keresőoptimalizálás egy olyan ág, amihez szükséges a komoly tapasztalat és az algoritmus változások nyomon követése. Első komolyabb eredményeimet 2008 elején értem el ügyfeleimnek, több keresőszóra első helyet biztosítva. Folyamatosan foglalkozom a SEO-val és a hozzá közel álló területekkel (SEF/SEM), továbbá figyeltem a statisztikákat, változásokat, így jelentős tapasztalatom gyűlt össze 2007 óta, hogy milyen lépésekre, hogyan reagál a kereső és miként lehet előrébb kerülni a találati listákon és még több potenciális látogatót szerezni.

rotisoft figura seo keresooptimalizalas narancs
rotisoft figura novekedes narancs

Online marketing és analitika

Az online marketinggel 2014-ben kezdtem el ismerkedni, majd 2015-től már egy marketing cég vezető weboldal fejlesztője voltam és igen sok ismeretet, tapasztalatot szereztem itt. Könyvekből (online és nyomtatottból egyaránt) és marketing előadásokból, konferenciákon, workshop-okon bővítettem és bővítem tudásom. A marketinghez szorosan kapcsolódik a fontos adatok mérése, feldolgozása, az analitika. Ezen alapszik az adatvezérelt marketing, a Growth hacking. 2017-et követően a marketing szakmában igen elismert csapatokban voltam, mint vezető senior WordPress fejlesztő. Fejlesztésen kívül különféle mérés megoldoldások kidolgozásán, lefejlesztésén és UX teszteléseken is dolgoztam, dolgozok napjainkban is saját projektekben. 2018-tól Facebook és Google Analytics egyedi, esemény alapú mérések bekötését és finomhangolását is végzem.

UX (felhasználó élmény) és Webergonómia

A webergonómiával 2008-ban ismerkedtem meg. Az UX (vagy is felhasználói élmény) ismereteim 2017 óta bővítem. Az UX és webergonómia a keresőoptimalizáláshoz hasonlóan, tapasztalattal lehet csak hatékony. Sokféle témában, sokféle célközönségnek – perszónáknak készítettem honlapokat, webáruházakat, melyek jelentős részét az ügyfelek kérésére nyomon követtem, mértem az eredményeket és ezek alapján ajánlottam és végeztem módosításokat. Napjainkban nem elég, ha sok látogató érkezik a honlapunkra, hanem annak meg kell győznie a látogatót és vezetnie kell a konverzió, cél irányába.

rotisoft figura lista narancs
rotisoft figura otlet narancs

Honlap és webáruház üzemeltetés

Első WordPress oldalam 2009 óta üzemeltetem folyamatosan és ezalatt egyszer sem történt sikeres támadás vagy vírusos, kártékony kóddal fertőzés. Ügyfeleim részére 2012 óta nyújtom eme szolgáltatásom, teljeskörű garanciával. Az elmúlt több mint 12 év tapasztalata lehetővé teszi az magas minőségi elvárások teljesítését. Az elmúlt 7 évben olyan megoldásokat dolgoztam ki, melyek garantálják honlapja biztonságát, miközben nem alkalmazok erre bővítményt és nem is lassul honlapja, webáruháza. 2017 óta több saját szervert indítottam és kezelek, melyeken garantálni tudom honlapja elérhetőségét, gyorsaságát, működését és adatai biztonságát. Legyen szó céges WordPress honlapról vagy WooCommerce webáruházról, olyan technikai és szakmai hátteret tudok biztosítani, melyre stabilan építheti üzletét és forgalmát.

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.