Egy másik, régebbi, phpBB rendszerhez készült mod fordítását is szeretnénk újra elérhetővé tenni. A modifikáció telepítése könnyű és gyors, bárki számára kivitelezhető. Tekintettel a lefordított install.xml fájlra, melybe a lépések magyarul vannak leírva.

A modifikációval egy űrlapot adhatunk hozzá a fórumunkhoz, melyen keresztül az adminisztrátorral lehet felvenni a kapcsolatot, üzenni számára. Az alap rendszernek ez úgy érzem igen nagy hiányossága, hiszen egy publikus kapcsolatfelvételi lehetőséget én alap követelménynek mondanék. Ezzel a moddal megoldható ez. Beállíthatjuk, hogy bárki vagy csak regisztrált, belépett felhasználók használhassák és még fájt is csatolhassanak hozzá. A beküldött információ 3 módon juthat el az adminisztrátorhoz. Lehet email, privát üzenet vagy új fórum bejegyzést is választani, amelyik számunkra a kényelmesebb, azt választhatjuk.

Követelmény: phpbb +3.0.6

Letöltés tartalma:

  • A mod 1.0.10 verziója
  • Honosítás az adminisztrációs és a felhasználói felületre
  • Telepítő információinak fordítása (Ami a modifikációt érinti.)

Amennyiben már feltelepítetted és csak a fordítást szeretnéd hozzáadni, akkor a root\language\hu\-ban lévő fájlokat csak felmásolnod a tárhelyedre, az azonos mappába.

Letöltés

Mivel a 3.0.x verziójú phpBB támogatása megszűnt, így a bővítmény fordítása sem elérhető már.

 

Kép és egyéb információ

A mod eredeti letöltését és további képeket, információkat itt találhattok: phpbb.com – Contact Admin mod

FONTOS! Mielőtt telepítenénk a modifikációt, ellenőrizzük a fenti linken, hogy van-e újabb, frissebb verzió! Ha igen, akkor mindenféleképpen az újabbat telepítsük!

phpBB: Contact Board Administration mod magyarítás - contactboard-640x344