phpBB: Contact Board Administration mod magyarítás

phpBB: Contact Board Administration mod magyarítás

phpBB: Contact Board Administration mod magyarítás 900 484 Rottenbacher Tamás

Egy másik, régebbi, phpBB rendszerhez készült mod fordítását is szeretnénk újra elérhetővé tenni. A modifikáció telepítése könnyű és gyors, bárki számára kivitelezhető. Tekintettel a lefordított install.xml fájlra, melybe a lépések magyarul vannak leírva.

A modifikációval egy űrlapot adhatunk hozzá a fórumunkhoz, melyen keresztül az adminisztrátorral lehet felvenni a kapcsolatot, üzenni számára. Az alap rendszernek ez úgy érzem igen nagy hiányossága, hiszen egy publikus kapcsolatfelvételi lehetőséget én alap követelménynek mondanék. Ezzel a moddal megoldható ez. Beállíthatjuk, hogy bárki vagy csak regisztrált, belépett felhasználók használhassák és még fájt is csatolhassanak hozzá. A beküldött információ 3 módon juthat el az adminisztrátorhoz. Lehet email, privát üzenet vagy új fórum bejegyzést is választani, amelyik számunkra a kényelmesebb, azt választhatjuk.

Követelmény: phpbb +3.0.6

Letöltés tartalma:

  • A mod 1.0.10 verziója
  • Honosítás az adminisztrációs és a felhasználói felületre
  • Telepítő információinak fordítása (Ami a modifikációt érinti.)

Amennyiben már feltelepítetted és csak a fordítást szeretnéd hozzáadni, akkor a root\language\hu\-ban lévő fájlokat csak felmásolnod a tárhelyedre, az azonos mappába.

Letöltés

Mivel a 3.0.x verziójú phpBB támogatása megszűnt, így a bővítmény fordítása sem elérhető már.

 

Kép és egyéb információ

A mod eredeti letöltését és további képeket, információkat itt találhattok: phpbb.com – Contact Admin mod

FONTOS! Mielőtt telepítenénk a modifikációt, ellenőrizzük a fenti linken, hogy van-e újabb, frissebb verzió! Ha igen, akkor mindenféleképpen az újabbat telepítsük!

contactboard

Rottenbacher Tamás

2006 óta foglalkozok weboldal készítéssel és 2007 óta keresőoptimalizációval. WordPress honlapokat 2008 óta készítek. Ha kérdezne írjon hozzászólást vagy email-t a "Kapcsolat" menüpontban.

Közösségi profiljaim:

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.