Társadalmi szerepvállalás - rottenbacher-tamas-profilkep_negyzetes_med-150x150 Miként már jó ideje honlapkészítéssel foglalkozok, egy szint elérése után felmerült bennem a gondolat, hogy miként tudom a megszerzett tapasztalatom oly módon is hasznosítani, hogy az ne csak a megélhetést biztosítsa, hanem olyanok számára is lehetőséget tudjak nyújtani.
Ezért döntöttem úgy, hogy azon közhasznú szervezeteknek, egyesületeknek és alapítványoknak. Számukra többet érhet egy honlap, többekhez juthat el a munkásságuk ezáltal és így olyan téren tudok támogatást nyújtani, ami téren a legnagyobb tapasztalatom van!

Én hogyan segítek, segíthetek?

Ingyenes weblapkészítés, karbantartás és honlap üzemeltetés

Közhasznú civil szervezetek, alapítványok és egyesületek számára ingyenesen tudok honlapot készíteni. Tényleg ingyen, költségek nélkül.

Ingyenes tárhely, szerver és email megoldások

Ingyenes nyújtok tárhelyet és levelező, email küldő megoldásokat a rászoruló szervezeteknek, így is segítve munkájukat.

A nyílt forráskodú WordPress támogatása, bővítése és népszerűsítése

WordPress nyílt forráskodú rendszerhez készítek fordításokat és bővítményeket, melyek ingyensen elérhetőek bárki számára.

Tanácsadás, Google szolgáltatások lehetőségének kiaknázása

Szívesen segítek eligazodni a Google alkalmazásai között, továbbá segítek miként használhatja ki a bennük rejlő lehetőségeket!

Környezetbarát, megújuló energiaforrás alkalmazása

Az általam nyújtott tárhely és szerver megoldásokat 100%-ban megújuló energia működteti, a környezettudatosság jegyében.

Rendszeres nyílt előadások a WordPress MeetUp-okon

A WordPress MeetUp Budapest keretein belül ingyenes előadásokat tartok, felhasználóknak és fejlesztőknek egyaránt.

Mi a menete?

1.
Jelentkezzen és mutassa be a tevékenységüket, eddigi eredményeiket
2.
Egyeztetünk a részletekről, elkezdünk közösen dolgozni
3.
Elkészül az új honlap vagy átköltöztetem a tárhelyemre

Ki jelentkezhet?

Bármely olyan szervezet, egyesület vagy alapítvány, mely igazoltan képes felmutatni közhasznú tevékenységet. Közhasznú tevékenységek skálája igen széles, ezért néhány példát szeretnék csak említeni: Állatmenhelyek, önkéntes tevékenységeket végzők, (szemétszedés, adományozás, étkeztetés, stb.) kis községek óvodái, iskolái, hátrányos helyzetűeket segítő alapítványok vagy környezetvédelemmel foglalkozó szervezetek. Persze ez a lista nagyon rövid, de csak példák, más közhasznú tevékenységet végző szervezeketek is támogathatok!

Vannak azonban sajnos kizáró okok is. Ilyen például a politikai téma vagy kapcsolat, komoly támogatói háttér megléte, illetve a jelentős értékű ingatlannal rendelkező és vallási irányultságú szervezetek. Minden elbírásálásom egyedi és csak olyan szervezeteknek kívánok segítséget nyújtani, amik céljaik egyeznek az enyémmekkel.

Ki nem jelentkezhet?

Azon szervezeteket, alapítványokat a tevékenységüktől függetlenül nem áll módonban támogatni, melyek komoly támogatókkal rendelkeznek, melyek politikai tevékenységhez vagy támogatóhoz köthetők, illetve melyek nem tudják igazolni a közhasznú tevékenységüket.

A most induló, ezért tevékenységüket még igazolni nem tudó szervezetek és alapítványok esetében nem kizáró ok, hogy nem tudják igazolni a közhasznúságukat. Ilyen esetben egy tervezett tervet kell megadniuk, milyen tevékenységeket terveznek megvalósítani.

Jelentkezés    Minden jelentkezés egyénileg kerül elbírásálásra és semmilyen kötelezettséggel sem jár egyik fél részéről sem.