WordPress oktatás és segítség

Az általam készített, módosított, javított honlapokhoz tartok távoktatást is igény és megbeszélés szerint, hogy az elkészült rendszert bárki tudja kezelni. Célom, hogy a tulajdonos tudja szabadon bővíteni és formázni a tartalmat, nem kívánom függővé, kötötté tenni az ügyfeleim.  Így nem kényszerítem a megrendelőket, hogy anyagi ráfordítással végeztessék el velem a tartalmi változtatásokat, apróbb módosításokat, amiket akár saját maguk is meg tudnak csinálni.

 

WordPress oktatás és segítség - marketing-strategia-rotisoft-300x300
Ismerje és sajátítsa el a WordPress oldala használatát könnyedén

Ingyen WordPress oktatás?

Az ügyfeleim részére biztosítok ingyenes WordPress oktatást, elsődlegesen Skype-on, de igény szerint Budapesten személyes tanításra is lehetőség van, megbeszélés szerint. A személyes célom nem csak annyi, hogy az elkészült weboldalt átadjam, hanem megtanítsam az ügyfelem annak használatára. Kérdezhet bátran telefonon, Skype-on vagy email-ben, költségek és kötöttségek nélkül! Persze a telefonszámlát azért nem állom. : )

WordPress oktatás az alapoktól

A partnereim és ügyfeleim 99%-nál a tartalom teljes kezeléséhez elegendő egy pár órás alap oktatás is, mely után már magabiztosan és célorientáltan tudnak módosítani az elkészült WordPress weboldalon. Igény esetén a részletesebb, komolyabb beállításokat is magába foglaló WordPress oktatás is kérhető, ha van időnk rá és maximalisták vagyunk.

 

Kérdezzen ingyen, kérjen segítséget bátran!

Azt megjegyzésként tenném ide, hogy ha egyéb szolgáltatásaim nem is igényli, akkor is kérhet ingyenesen segítséget, tanácsokat, de ha komolyabban érdeklődik a téma iránt, akkor pusztán WordPress oktatást is adhatok, ha csak az a kérése.

Csak a meglévő ügyfelek kérdezhetnek?

Nem! Sőt, örülök ha új személyek keresnek meg. Szívesen segítek bárkinek, legyen szó bármilyen weboldallal, közösségi médiával, marketinggel vagy egyéb témával kapcsolatos. Az emberközpontúság nem csak közepi partnereimnek szól, hanem bárkinek aki felkeres!

Meddig lehet kérdezni, segítséget kérni?

Van olyan ügyfelem, akinek immáron 2011 óta készítek honlapokat és rendszeresen fel szokott keresni felmerülő kérdéseivel vagy egyes irányokban tanácsokat kér. Másik kedves ügyfelem pedig 2013 óta keres fel pár hónaponként kérdéseivel. Nem határozok meg időkorlátot meddig nyújtok támogatást egy weboldalhoz, leginkább amíg a megrendelő igényli. Ön is nyugodtan írhat és felkereshet!