Weboldal, honlap készítés

Új weboldalt, hatékony honlapot szeretne?

Weboldalkészítéssel foglalkozom, immáron 2006 óta és azóta igen sokféle weboldalt készítettem, mindenféle igényekkel találkoztam már. Tapasztalatom, tudásom fel tudom ajánlani, hogy egy olyan honlapja legyen, amely hatékony, gyorsan visszahozza az árát és építi az Ön cége, brand-je, terméke hírnevét és bizalmat, hozzáértést sugároz. Ezért sem engedhetjük meg magunknak, hogy olyan szolgáltatónak, cégnek adjuk a weboldalunk elkészítésének feladatát, amely referencia munkáin az látszik, hogy nem figyel a részletekre és nem támogatja teljes tudásával és észrevételeivel a partnerét, ügyfelét. Számomra a weblap készítés olyan folyamat, ahol mindkét fél hozzáad ötleteket és együtt alakítjuk ki a tervet, melyet aztán elkészítek, minden apró részletre figyelve.

 

Milyen egy jó honlap?

 • Szép, jó ránézni: A látogató pár másodperc alatt eldönti, hogy szimpatikus neki egy weboldal, avagy sem és ez kihat a vásárlási kedvére.
 • Gyors, egyszerű: Gyorsan kell betöltődjön és minden funkciónak könnyen érthetőnek, logikusnak kell lennie. Látogatók egyszerűséget kedvelik.
 • Tartalom orientált: A honlapunk legfontosabb része, hogy a felhasználók, olyan tartalmat találjanak amire számítanak és hasznos legyen számukra!
 • Hatékony: A legtöbb weboldal esetében ki kell tűzni célokat és úgy felépíteni a honlapot, hogy azon célokat (eladás, árajánlat, stb.) elérje.
 • Egységes: Az összkép igen fontos, hogy honlapunk, névjegykártyánk, céges dokumentumaink egységes arculatot adjanak vissza.

Weboldal, honlap készítés - rotisoft-hatekony-weboldal-keszites-300x300
Legyen sikeres és hatékony weboldala!

Weboldal, honlap készítés - rottenbacher-tamas-med-150x150 Szeretne kérdezni? Többet megtudni a honlapkészítés folyamatáról és arról, mitől is sikeres és hatékony egy honlap? Vegye fel velem a kapcsolatot és igény esetén akár személyes találkozón, egy kávé mellett ismerheti meg a weblap készítés menetét és apró, de fontos elemeit, a siker elérésének.

Legtöbb ügyfelem azért kedveli a munkastílusom, mert emberközpontú és rugalmas vagyok. Szeretek segíteni és egy – egy feladatot akár szívességből is elvégzek partnereknek, illetve tanácsaim bármikor kikérhetik.

 

Weboldal, honlap készítés - rotisoft-hianyos-rossz-weblap-honlap-300x300
Ön megengedheti, hogy vevőket, megrendeléseket szalasszon el?

A hanyag, rossz honlap ismérvei

 • Kevés tartalom: Sok honlapnál gond, hogy nincs elég tartalom. Ez sem keresőoptimalizáció, sem marketing szemszögéből nem előnyös.
 • Lassan betöltő: Egy weboldal, ami 4 másodpercnél lassabban tölt be, az már is bajban van, mivel 2-3 másodperc után a látogatók akár 30%-a bezárja az oldalt és tovább megy.
 • Gyenge, érdektelen tartalom: Az baj tud lenni, ha túlságosan is szakmai nyelven készítünk tartalmat, hiszen a legtöbb látogató nem szakértő.
 • Bonyolult, rendezetlen: A látogató kevés kattintással szeretné elérni a célját. Legyen az vásárlás, árajánlat, kapcsolat felvétel.
 • Rosszul céloz: Mind a hirdetéseknél, mind a honlapnál el lehet rontani, hogy mely célközönséget akarunk megszólítani.
 • Ronda, nem egységes: Azon oldalak, melyeknél látszik a toldozás, foltozás, nem éppen a megbízható, stabil képet festenek.

Szeretne többet tudni a honlap készítésről?

Mennyibe is kerül egy honlap, weblap?
Lehet szép, de ...
A weboldalak két fő típusa
Bárki készíthet weboldalt?