Rólam mondták

 • Tamást bátran ajánlom annak, aki hozzáértő, ügyfélbarát szakembert keres

  “Tamást bátran ajánlom annak, aki wordpress weboldal fejlesztésére keres hozzáértő, ügyfélbarát szakembert. Webáruházunk sebességének gyorsításával és tárhelyének költöztetésével bíztuk meg Tamást, aki végig maximálisan az érdekeinket képviselve, a legjobb megoldásokat felajánlva végezte a munkáját, melynek eredménye egy szupergyors, kiválóan működő weboldal lett. Kedvező tapasztalatainknak köszönhetően megbíztuk őt a webáruház karbantartásával, így folyamatosan számítunk munkájára a továbbiakban is.”

  — Árvai Tibor, CEO, tulajdonos - Rajzshop.hu

 • Tamás felkészült és ügyfélközpontú

  “Maximálisan elégedett vagyok Tamás felkészült és ügyfélközpontú munkájával. A site-om úgy készült el, ahogy azt elképzeltem. Teljesen kezdőként sok kérdésem/kérésem volt amikre mindig kaptam választ. Bármilyen általam kért módosítás minden esetben gond nélkül el lett végezve. Mindenkinek bátran ajánlom Őt, akinek valóban fontos a minőségi és precíz munka, valamint a szimpatikus és segítőkész Kivitelező személye. :)”

  — Mály Balázs, Egyéni vállalkozó - Businessenglishtraining.hu

 • Szakszerű, precíz segítséget nyújtott

  “A régi honlapomnak szerettem volna egy új dizájnt adni, megújítani. Az ötleteim megvalósításához szakszerű, precíz segítséget nyújtott a Rotisoft. Kéréseimet gyorsan és rugalmasan kezelte, bármikor rendelkezésemre állt. Így egy áttekintető könnyen kezelhető weboldalt kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki újszerű megoldásokban gondolkodik, s ehhez igényes szakszerű segítséget szeretne! Ezúton is köszönöm az elvégzett értékes munkát és remélem, hogy mihamarabb módunk nyílik újabb projektekben történő együttműködésre.”

  — Horváth Péter, Ügyvezető, Épületszobrász - Stukkó Line Kft.

 • Megbízható háttér és partner

  “A Kávékalmár oldalát magam kezdtem el felépíteni és ez 3 évig tudott is működni ebben a csináld magad stílusban. Roti-ba először a Wordpress magyar fórumán botlottam, ahol feltett kérdésemre adott választ. A cégünk operatív működtetése egyre kevesebb időt engedett az két oldalam adminisztrálására, így ebben az segítségét kértem. Együttműködésünk kezdete óta túl vagyunk a főoldalunk újra-designolásán, a dotcom-os homepage-ünk elindításán valamint web-shopunk integrálásán, melyeket jelentősebb csúszások nélkül sikerült abszolválnunk. Azt hiszem, a szavak helyett többet mond a két oldal, mint referencia.”

  — Laczkó Gábor, tulajdonos, kávé fanatikus - Kávékalmár Kft.

 • Igen konstruktív együttműködés

  “Tamással igen konstruktív együttműködést sikerült kialakítani honlapjaim elkészítésénél. Felkészültsége a témában lényegében naprakész, de az új ötletekből fakadó megoldásoknak is készséggel utánajár, kialakítja a megoldást. Ha feltétlenül javítandó szempontot kell megállapítani, akkor talán a megbeszélt teljesítési idő betartása még csiszolható, de ezek a tapasztalatok a hosszabb együttműködés során nem tekinthetők általánosnak. Skálán értékelve Tamás teljesítménye 4,5 - a maradék 10% azért hiányzik, hogy még inkább tökéletesíthesse szolgáltatását. :)”

  — Bertoja Berend András, építészmérnök - Házmíves Komplex Kft.

 • Cégünk fejlődéséhez, sikeréhez nagyban hozzájárult

  “Tamás cégünk fejlődéséhez, sikeréhez nagyban hozzájárult a keresőoptimalizálás és az általunk forgalmazott termék márkaoldalának elkészítésével. Szakértelmével, javaslataival folyamatosan segítette a döntéseink meghozatalát, felkészültsége kiváló, jól átlátta az általunk kívánt célokat. Az ígért határidőket betartotta a munkák során. Az együttműködését tapasztalatai alapján tevékenységét 5-ösre értékelem.”

  — Papp Gábor, ügyvezetõ - Pannon Csapágy

 • Precíz és minőségi munka

  “Precíz és minőségi munkát végzett. Megbízható háttérrel és tapasztalattal rendelkezik, lehet rá számítani ha valami adódna. Minden kérdésre megfelelően részletes és érthető választ tudott adni. Engem meggyőzött. Egy negatívum van csak, hogy hosszúk a határidők, mivel sok a megbízása. 2008 óta több honlapot is készített nekem és ha újabbra lesz igényem, biztos hozzá fordulok majd ezután is. 5-ből 4,75 pontot adok, ha pontozni kellene.”

  — Julyano Ercin, tulajdonos, CEO - El Nefes & Vizipipa.Eu

 • Tényleg szívből ajánljuk a RotiSoftot!

  “Több, mint 5 éve dolgozunk együtt különféle project-ekben. Ahogyan azt szokták mondani: igazi IT kocka, a szó nemes értelmében. Nem tolakodó, de mindig jelen van, ha szükség van rá. Elfogadja az ötleteinket, de nem elvtelenül. Ha beláttuk, hogy tévedtünk, segít kijavítani. Megbízható, gyors, nem problémaérzékeny. Letisztult kódok munkáinak fémjelei. Szeretünk vele dolgoztatni, mert még az árban sem vesztünk össze, mindig méltányos és elfogadható, a munka minősége pedig felsőfokú. Tényleg szívből ajánljuk a RotiSoftot!”

  — Farkas Győző, mérnök-szakközgazdász, ügyvezető - Könyvelőzóna

 1. Rólam mondták - arvai-tibor-rajzshop-150x150
 2. Rólam mondták - malybalazs-150x150
 3. Rólam mondták - horvath-peter-stukkoline-150x150
 4. Rólam mondták - laczko-gabor-kavekalmar-150x150
 5. Rólam mondták - bertoja-300x300-150x150
 6. Rólam mondták - pannoncsapagy-150x150
 7. Rólam mondták - julyano-ercin-150x150
 8. Rólam mondták - fgy-150x150