Vízipipa Webáruház kiskönyve

A Vizipipawebaruhaz.hu oldal tulajdonosa szeretett volna egy kis könyvvel kedveskedni a törzsvásárlóinak. Ezért megbízást kaptam ennek elkészítésére, megszerkesztésére. A legnagyobb nehézséget talán a összes szöveg megírása és megfelelő méretezése jelentette. Azonban sikerült és megrendelő nagyon elégedett volt. Tetszett neki a látvány, olyan lett amilyet szeretett volna és elképzelt. Így ez a kis könyv hamarosan nyomtatásba kerül és vízipipát vásárol tőlük annak majd saját kezében is tarthatja. Remélem nektek is tetszik!

Cél: Egy informatív kis könyv a kezdő és haladó vízipipásoknak. Tartalmaznia kellett a vízipipa használatát, tisztítását és egyéb általános jellegű információkat. Mindezeket egyszerűbb megjelenésileg, hogy illeszkedjen a weboldalhoz.  Jól átlátható felépítés és olvasható feliratok kellettek.

Feladat: A weboldal grafikájából kiindulva elkészíteni egyesével az oldalakat. Azokhoz képanyagokat keresni, retusálni és beilleszteni. Továbbá a teljes szöveg megírása, utána járása. Megfelelő betűtípus kiválasztása. Egyes helyeken a figyelem felkeltő szövegek szép tükröződéses elemeinek kiemelése.

Szeretnék a vásárlóknak egy kis segítő könyvecskét adni. Grafikailag össze kellene rakni és a tartalmat is elkészíteni hozzá. Köszi, pontosan ilyen volt a tervem, erre vágytam!

Fábián Zsolt, tulajdonos

Képek az elkészült anyagból:

Szeretne együtt dolgozni?
Elérhetőségeim ›
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.