Tervezes-epites.hu

Építészeti tervezőiroda honlapja

A Tervezés – Építés oldal fő kitűzése, hogy a fölös díszítéseket mellőzve, egy responsive alapon, kicsit flat stílusú weblapot hozzakk létre. A grafikát küldték, azt kellett sablonná alakítani és front end fejlesztést véghez vinni. A látogatóknak a tartalomra kell koncentrálni, nem a megjelenés, effektekre. A kezdőlapra érkezve, egyből lehet tudni miről szól az oldal, mi a témája. Egy slideshow mutatja be a főbb elemeket. Alatta a könnyed és rugalmasan kezelhető tartalomszerkesztés egyik jó példája látható. Az oszlopos elrendezés kiemeli a weblap 4 fő alappillér irányát. A színvilág a fehér – zöld – kék hármas harmóniájában készült. A fehér a tisztaságot adja, a kék a megbízhatóság színe, melyet feldob a zöld kellemes sötétes árnyalata.

A weboldalba olyan funkciók kerültek, mint például keresőoptimalizációt elősegítő webhelytérkép, kapcsolati űrlap – email küldő, szemnek kellemes képmegjelenítő, továbbá vízszintes képmozgatók, melyekkel kisebb méretű képeket jelenít meg esztétikusan. Az oldalon egyes elemek, csak megadott menüpontban jelennek meg, összpontosítva az adott tartalomra.

Az oldal kódjába bekerült még egy szolid közösségi megosztást lehetővé tevő kis modul is. A sablon teszi a dolgát, hiszen asztali PC-n, laptopon, tableten és okostelefonon is egyaránt szép megjelenést biztosít.

Weboldal kinézete:

A honlap kezdőlapját bemutató képernyőképeket megtekintheti itt: Asztali gép | Tablet | Mobiltelefon

tervezes-epites-rotisoft-kezdolap-pc

További képek a Tervezes-Epites.hu weblapjáról:

Mobilos, tablet-es kinézetéből:

Szeretne együtt dolgozni?
Elérhetőségeim ›
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.