Ragasztonagyker.hu

Hazai vállalkozás weboldala

Szükségünk lenne egy olcsó, de a keresőkben még is jó helyen szereplő, modern megjelenésű, letisztult weboldalra. Tökéletesen megkaptuk, amire gondoltunk.
Nikol & Nikol

Cél

A Nikol & Nikol kft. számára egy egyszerű, könnyen átlátható oldal elkészítése, mellyel megjelennek az interneten. Fontos szempont volt, hogy az idősebb korosztály is könnyen elboldoguljon az oldalon, mely így mindenféle fölösleges díszítést, ‘csicsát’ mellőzi. Továbbá figyelembe kellett venni, hogy költséghatékonyan is előkelő helyen szerepeljen az oldal és a termékekre és további kulcsszavakra is megjelenjen a keresőben a weblap.

Tartalom feltöltés, tartalom építés

Az oldalhoz a cég küldött tartalmat, azonban a jobb keresőoptimalizálás érdekében további szövegek lettel írva általunk, a küldöttek pedig átformázva és feltöltve.

SEO, Keresőoptimalizálás

A weblap html és css kódja is követi a szabványokat, így a keresők jól tájékozódnak és előrébb sorolják az oldalt. A megrendeléshez járt egy minimális linképítés is, mellyel az oldal a feltöltése után 2 nappal már is első, illetve második helyen jelent meg a keresőkben. Így 2 nap alatt átütő sikert arattunk.

Eszközök:

  • Sitemap beküldése a keresőknek
  • Szép, SEF-es url kezelés
  • Robots.txt fájl
  • Szabványos, hibátlan kód
  • Linképítés

Rendszer

Mivel a megrendelő nem rendelkezik komolyabb informatikai ismeretekkel, így a WordPress rendszer került telepítésre több kiegészítővel. Így könnyen, bárki számára kezelhető és bővíthető a weboldal. A WordPress 3-as verziója garantálja a gyorsaságot és biztonságot.

Weboldal kinézete:

A honlap 2011-ben készült el és még nem responsive szerkezettel, így csak asztali nézete van.

Ragasztonagyker hu pc teljes

További képek

Szeretne együtt dolgozni?
Elérhetőségeim ›
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.