Pannoncsapagy.hu

SEO audit, tanácsadás

Adott a weboldalunk, melyet cserélni nem szeretnénk. Azonban azt már szeretnénk, hogy a keresőben jobb helyen legyünk. Ebben kérnénk segítséget. – N. Gábor

A Pannoncsapagy.hu oldal tulajdonosa keresett meg azzal, hogy szeretné növelni a weboldalának, webáruházának forgalmát. Meg is adta a főbb kulcsszavakat, melyeknél kíván előrébb lépni a találati listákon. Ezt követően egyeztettünk, elvégeztem a meglévő weboldal elemzését és két szolgáltatást ajánlottam fel. Az egyik a tartalomszolgáltatás, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű szöveges tartalom legyen. A másik a linképítés, hogy a találati listákon feljebb tornázza magát az oldal. Egy 100-as linképítés csomag lett, közel 12.000 karakternyi szöveggel. Az eredmény magáért beszél. Az oldal régen nem volt a top 10-ben, míg jelenleg a harmadik helyen áll a fő kulcsszóra. A konkurencia, mely megelőzi, komoly háttérrel rendelkezik és ők nagyobb linképítést készítettek korábban, így az első hely eléréséhez komolyabb befektetést lett volna szükséges, azonban így is mérhető a weboldalról érkező érdeklődők és vásárlók számának a növekedése. Az oldal 3 – 4 évig tartotta az előkelő helyezést és 2017-ben is csupán egy helyet esett vissza, így az organikus találatok között a negyedik. Mindez egy korábbi, kis összegű befektetésnek köszönhetően.

Weboldal kinézete:

A honlap kinézetén nem dolgoztam, csupán a forráskódban, tartalomban lévő és külső keresőoptimalizáció volt a feladatom.

csapagy-kezdolap
Szeretne együtt dolgozni?
Elérhetőségeim ›
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.