Frissen-porkolt-kave.hu

A helyreállítás, frissítés – Biztonság fokozása

A Frissen-porkolt-kave.hu avagy kavekalmar.hu oldal tulajdonosa keresett meg engem, miután az oldalukat feltörték. Az oldalt biztonsági mentésből visszaállították, de a védelem megerősítése érdekében felkértek, hogy frissítsem a WordPress oldalukat, sablonjukat és a bővítményeket. A frissítést követően ingyenesen felmértem az oldal keresőoptimalizációs helyzetét és tanácsokkal láttam el a tulajdonost. Az oldalt azóta többször próbálták támadni, eredménytelenül, sikeres volt a biztonság javítása.

Weboldal SEO, keresőoptimalizációja

A SeoCeros elemző oldal 54%-a elég gyenge eredménynek bizonyult, melyre felhívtam a tulajdonos figyelmét. A SEO optimalizálás, keresőoptimalizálás elvégzését követően az érték 86%-ra emelkedett, mely már jónak mondható. Az oldal vizsgálata közben, felmerült, hogy a sablon nem responsive, csak asztali gépen volt böngészhető könnyedén.

Responsive, mobil és tablet barát megjelenés

A sablon struktúráját átalakítva és leegyszerűsítve egy módosított verzió készült, mely már támogatja a mobil eszközök (mobiltelefonok és tabletek) könnyed kezelhetőségét, a funkciók megtartása végett. A mobil eszközökön kiemelten törekedtem arra, hogy a gyengébb okostelefonoknál kis memória se jelentsen gondot, ne legyen erőforrás igényes.

Egyik a másik után, tanácsadással, segítéssel

A tulajdonosnak ezt követően többször frissítettem a WordPress rendszerét, további weboldalait is a felügyeletemrebízta, hogy felügyeljük őket. Ezeken felül segítettem az oldalt költöztetni. Telefonon gyakran felkeres és segítek tanácsadással és online ügyintézéssel számára.

Frissen-porkolt-kave.hu kezdőlapja

A honlap kezdőlapját bemutató képernyőképeket megtekintheti itt: Asztali gép | Tablet | Mobiltelefon

kavekalmar-frissen-porkolt-kezdolap-pc

További képek az asztali gépes verzióból

Mobilos megjelenésből képek

Szeretne együtt dolgozni?
Elérhetőségeim ›
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.