Fag-csapagy.hu

Csapágy hazai márkaoldala

Szerbusz Tamás! Szeretnék egy általam forgalmazott márkának egy weboldalt. A megjelenés rád lenne bízva, valami egyszerűt szeretnék. Tartalom is kellene rá, szakmai szemszögből, de egyben bárki számára érthetően. Ami számomra fontos, hogy keresőbarát legyen és legyen elől a keresők találati listájában. – N.Gábor

Az egyik csapágy nagykereskedés keresett fel, hogy készítsem el az egyik általuk importált és forgalmazott csapágy márka (FAG csapágy) magyar nyelvű általános tájékoztató honlapját. A feladatom volt a weboldal keresőoptimalizációja, szöveges tartalmak elkészítése, feltöltése, formázása és magának a weboldalnak az elkészítése. A cél egy költséghatékony, keresőbarát márkaoldal volt, hogy a márka felől érdeklődők megtalálják azt és az adott partnerhez forduljanak vásárlási szándékukkal. A weboldal a célt elérte, több mint 6 éve első a FAG csapágy kifejezésre. A tulajdonos visszajelzései pozitívak, megnőtt azon vásárlók száma, kik ezt a márkát keresték és ezt mérhető bevétel növekedést hozott számára.

A weboldal kis költségvetésből készült, a szakmai szövegírással együtt. A kód letisztult, célorientált. A weboldal a célt elérte, a keresőrobotok is kedvelik, jó helyen szerepel a találati listákon. Az elkészülte óta, csak a fizetett hirdetésekkel kerülnek elé a márkanévre keresve. Készült hozzá külön mobiltelefonos és tabletes megjelenés, azonban azok teljesen minimalista kinézetűek. Ennek oka, hogy a csapágy szóra keresők azon korosztályba tartoznak, akik nem online keresésre használják az okos eszközöket, így ez a külön leegyszerűsített megjelenés elsősorban a kereső igényeihez alkalmazkodik, mivel fontos, hogy olvasható, könnyen kezelhető legyen a tartalom mobiltelefonon, tableten.

Weboldal kinézete:

A honlap kezdőlapját bemutató képernyőképeket megtekintheti itt: Asztali gép | Tablet | Mobiltelefon

fag-csapagy-hu-kezdolap-pc

További képek a honlapról

Szeretne együtt dolgozni?
Elérhetőségeim ›
Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.