Ajánlott partnerek

Olyan oldalak kerülhetnek ide, akikkel kölcsönösen segítjük egymást, mivel olyan minőségben tudnak szolgáltatni, ami kiemelkedő. Plusz azon szolgáltatók, személyek, fórumok, oldalak akikkel/akiknél több éves pozitív tapasztalatom van.


Viacomkft logo

Kiemelt partnerünk a Viacom Kft., mely Magyarország egyik legmegbízhatóbb, minőségi tárhely szolgáltatását nyújtja. Gyorsak, rugalmasak, naprakészek.
www.viacomkft.hu


Magyarwp

Hazai fő WordPress oldal, melyen rendszeresen megjelennek cikkeim, leírásaim. Tanácsok, segítőkész közösség vár a WordPress Magyarország oldalán.
www.wphu.org


Entity logo

Sok hasznos információ a keresőoptimalizálásról és marketing ötletekről. A fórumon a „Megbízható” csoportba is bekerültem, továbbá a rangom: „Bölcs”
www.entity.hu


Kavekalmar-logo

Nem véletlen a mondás, hogy: „A programozó az, aki a kávét kódsorrá alakítja át.” A Kávékalmár házi pörkölésű kávéja segít nekem, hogy a lehető legjobb odafigyeléssel tudjam a kódokat írni és a határidőket betartani.
www.frissen-porkolt-kave.hu


Swte-logo-dark

Az SWTE Plugins csapata lelkes és hozzáértő magyar fiatal programozókból áll és a bővítmények kódján és eredményeken látszik a hozzáértésük. A nemzetközi piacon megállja a helyét a munkájuk, sőt több új innovatív megoldást is készítenek, alkalmaznak.

www.swiftperformance.io


Partner Tutorial 2

A Tutorial.hu már a honlapkészítés iránti elköteleződésem óta nyújt segítséget a téma iránt érdeklődőknek szakmai cikkekkel. Nagyon örülök, hogy jómagam is készíthetek cikkeket ezen matuzsálem korú szakmai oldalra és ezzel valamit visszaadhatok a közösségének.

tutorial.hu

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.