Partnerek

Olyan oldalak kerülhetnek ide, akikkel kölcsönösen segítjük egymást, mivel olyan minőségben tudnak szolgáltatni, ami kiemelkedő. Plusz azon szolgáltatók, személyek, fórumok, oldalak akikkel/akiknél több éves pozitív tapasztalatom van.


Partnerek - viacomkft-logo-500x169

Kiemelt partnerünk a Viacom Kft., mely Magyarország egyik legmegbízhatóbb, minőségi tárhely szolgáltatását nyújtja. Gyorsak, rugalmasak, naprakészek.
www.viacomkft.hu


Partnerek - magyarwp

Hazai fő WordPress oldal, melyen rendszeresen megjelennek cikkeim, leírásaim. Tanácsok, segítőkész közösség vár a WordPress Magyarország oldalán.
www.wphu.org


Partnerek - entity-logo

Sok hasznos információ a keresőoptimalizálásról és marketing ötletekről. A fórumon a “Megbízható” csoportba is bekerültem, továbbá a rangom: “Bölcs”
www.entity.hu


Partnerek - konyvelozone-500x173

Hozzáértő könyvelés, nem csak Pécs lakosainak. Hiába lakom Budapesten, még is Győző mellett tettem le a voksom. Kevés macera, kis kiadás és sok megválaszolt kérdés. Ajánlani tudom csak.
www.konyvelozona.hu


Partnerek - kavekalmar-logo

Nem véletlen a mondás, hogy: “A programozó az, aki a kávét kódsorrá alakítja át.” A Kávékalmár házi pörkölésű kávéja segít nekem, hogy a lehető legjobb odafigyeléssel tudjam a kódokat írni és a határidőket betartani.
www.frissen-porkolt-kave.hu


Partnerek - swte-logo-dark

Az SWTE Plugins csapata lelkes és hozzáértő magyar fiatal programozókból áll és a bővítmények kódján és eredményeken látszik a hozzáértésük. A nemzetközi piacon megállja a helyét a munkájuk, sőt több új innovatív megoldást is készítenek, alkalmaznak.

www.swteplugins.com