fb

Jogi információk

Alapinformációk:

  • Tulajdonos: Rottenbacher Tamás (bővebben: Impresszum)
  • Honlap: rotisoft.hu / www.rotisoft.hu

A honlap tartalma:

A honlapon található tartalom készítője és azok jogainak tulajdonosa a honlap tulajdonosa, Rottenbacher Tamás. Amely tartalmak más személytől, forrásból származnak, azoknál a forrás fel van tüntetve. A honlapon található összes tartalom (beleértve a saját készítésű képeket, szövegeket, letölthető tartalmakat, külső szolgáltatónál tárolt videóanyagok – felvételek, kimenetei kódban található egyedi megoldások) beletartozik és jogi védelem alatt áll.

A honlapon található információk kizárólag tájékoztató célt szolgálnak. Az információk pontosságára, teljességére a tulajdonos nem ad garanciát, bár mindent megtesz annak érdekében, hogy az információk ellenőrzés után legyenek csak publikálva. A honlapon található illusztrációk egy része az Illustrio által készítettek, míg egyes képi elemek a Pexels, Pixabay avagy Freepik honlapjáról származnak. További képi anyagok tulajonos által (vagy általa történt megrendelés során) készültek.

Szerzői jogok:

A honlap bármely saját tartalmának másolása, a rotisoft.hu domain-en kívüli közzététele, publikálása, továbbadása ingyenesen vagy anyagi juttatásért cserébe szigorúan tilos. Kivételt képez ez, a tulajdonos írásbeli hozzájárulásával, előre történő megbeszélés alapját képező eset. A honlap tartalmának jogi védelmének az alapja a CC BY-NC-SA 4.0, amely nemzetközi szinten érvényes és elfogadott.

Creatice commons 88x31

Kiemelten tilos a honlap tartalmának kereskedelmi célú felhasználása egészében és/vagy részleteiben a tulajdonos előzetes, írásos engedélye nélkül. Nem kereskedelmi célú használat esetén is szükséges feltüntetni a forrásmegjelölés mindenféleképpen és engedélyt kell kérni a kívánt tartalom felhasználására, kérő fél által használt felületen történő publikálásra.

Honlapunk cookie fájlokat használ, hogy jobb böngészési élményt biztosíthasson és forgalom mérést végezzen.