Weboldal javítása, SOS segítség

“… és mikorra kellene? Értem, holnapra. Rendben!”

Többször adódik olyan helyzet a honlap készítés szakmában (és szerintem az élet minden területén), hogy valami fontos javításra, korrigálásra van szükségünk. Ilyen például, amikor egy rendezvény előtt a honlapunk hibaüzenetet jelenít meg vagy fel is adja magát. Nem kell aggódni! Igény esetén gyorsan, akár pár órán belül ellenőrizhetem és javíthatom a hibát.

Weboldal javítása, SOS segítség - rottenbacher-tamas-profilkep_negyzetes_med-150x150 Ha feltörik oldalát, pár óra alatt spam email-ek ezreit küldhetik ki a tárhelyéről, domain címéről. Ezután biztosan minden email-je a spam mappában fog landolni, így pedig nem érheti el ügyfeleit.

Vírusos támadás esetén a böngészők blokkolják a honlapot, így forgalma csaknem nullára esik vissza, weblap által termelt profittal együtt. Arról nem is beszélve, hogy idő után végleg kitiltják a keresők az oldalát a találati listákból.

Minél gyorsabban reagálunk a baj bekövetkezte után, annál jobbak az esélyeink elkerülni a negatív következményeket, így kritikus gyorsan javítani a felmerülő problémát!

 

Weboldal javítása, SOS segítség - idohiany-honlap-rotisoft-300x300
Ön jelzi a hibát, Én pedig villám gyorsan javítom

Leggyakoribb problémák, amik gyors javítást igényelnek

  • Feltört weboldal helyreállítása
  • Vírusos honlap megtisztítása, javítása
  • Betelt tárhely, melynél némi tisztítás szükséges
  • Adatbázis megtelt, szintén tisztítás szükséges, de szakértelemmel!
  • Egy telepített bővítmény hibát generál és nem tudja kikapcsolni
  • Szerveren módosítottak és beállításokon kell változtatni

Természetesen számtalan oka lehet egy hibának, de elsődleges mindig az, hogy elérhető és funkcióját ellátó honlapunk legyen. Bármilyen hibát szívesen ellenőrzök és igény szerint elvégzem a javítást.