Webergonómia és Marketing elemzés, optimalizálás

Miért fontos barát a webergonómia és a marketing?

A honlapoknál e két tényező nagyon szorosan összefügg. Mivel lehet egy weboldal jól átlátható és kezelő, ha a tartalma és marketing iránya rosszul tervezett. Viszont akkor sem leszünk előrébb, ha jól kidolgozott a marketing, de a weboldal rosszul használható.

Mindkettőre oda kell figyelni, mivel csak együtt igazán hatékonyak!

 

Webergonómia és Marketing elemzés, optimalizálás - rottenbacher-tamas-med Mi is az a webergonómia? Miért kell elemezni és esetleg javítani?

webergonómia nem más, mint egy olyan szemléletmód, hogy a látogató könnyen el tudjon igazodni a honlapunkon, kényelmesen tudjon navigálni és minél jobban a szeme elé kerüljön a tartalom.

A webergonómia segíti a látogatót, hogy könnyen eljusson a kívánt tartalomra. A jól megtervezett marketinggel a honlapon pedig meggyőzhetjük a látogatót, hogy először érdeklődő, majd vásárló, megrendelő legyen belőle.

Hogyan lehetek segítségére?

Webergonómia és Marketing elemzés, optimalizálás - wedesigne-emlekezetes-rotisoft-150x150

Elemzés, tanácsadás

A webergonómiai és marketing elemzés során a weboldalát egyszer ellenőrzöm laikus szemmel, majd utána szakértői és kritikus szemmel is. Laikusként, mint olyan személy aki nem ért az Ön honlapján lévő szolgáltatáshoz, termékhez és megtalálom-e a kívánt tartalmat. Majd szakértői szemmel átnézem a kimeneti kódját a honlapnak és felkeresem, hol vannak a gyenge pontjai. Ha ezeket megtaláljuk, akkor javíthatjuk és ezáltal több ügyfele, nagyobb bevétele lehet!

Nem tudja hol veszti el a látogatókat?

Elemzést és tanácsokat kérek!

Webergonómia és Marketing elemzés, optimalizálás - marketing-strategia-rotisoft-150x150

Javítás, növelés

Bízza szakemberre, rám! Fontos átgondolni, hogy egy apró változás milyen módon és milyen irányba változtatja meg a hatékonyságot, a konverziót. Tapasztalat nélkül nem tanácsolom, hogy össze – vissza nekiálljunk módosítgatni honlapunkat. Tapasztalat nagyon sokat számít itt! Lehet ügyeskedni, de ne feledjük, hogy ronthatunk is a helyzeten. A javítás során a tartalomban és a kódban is változásokat eszközölhetek, hogy javuljon weboldalának hatékonysága.

Bízza rám és tapasztalatomra!

Mielőbbi javítást kérek, ingyenes elemzéssel!