Célom és eszközeim

Célom

Célom és eszközeim - rolam-celom-150x150 A célom nem más, mint minőségi szolgáltatást nyújtani partnereim és ügyfeleim részére oly módon, hogy az a lehető legkevesebb plusz feladattal és időigénnyel terhelje a másik felet és ehhez a legalacsonyabb költség járjon. Röviden úgy lehetne megfogalmazni, hogy minőség és arányában szeretek elől lenni és a legjobbat nyújtani.

Eszközeim

Célom és eszközeim - eszkozeim-grafika-150x150 A legfontosabb fegyverem a 2006 óta folyamatosan, aktívan bővülő tudásom és tapasztalatom. Ha pedig másik oldalról nézzük, akkor a sok elégedett ügyfél és partner szava, véleménye is számít. Honlap készítési és keresőoptimalizációs, továbbá marketing tapasztalataim segíthetik vállalkozását, profitjának növelését.

Hozzáállásom

Célom és eszközeim - emberkozpontu-150x150 A legújabb vonalak az emberközpontúságról szólnak. Nos, az ember(ügyfél)központú gondolkodás volt mindig is az az alap, mely szerint az ügyfeleim, partnereim kezelem. Mindig is magánemberként beszélek, a nagy vállalatokra jellemző elhidegült viselkedés számomra nem elfogadható, mindig kerülöm. Sokkal jobb eredményt érünk el, ha személyes, könnyedebb kapcsolatot építek ki az ügyfelekkel, Önnel.